Observaţii, propuneri, întrebări ale altor autori care referă autorul
"eu"


Lucian- SENIOR PROGRAMMER * 27-02-2020 02:54:29
Excelenta idee dar ar putea fi imbunatatita considerabil...Adica ar putea foarte bine sa faca concurenta serioasa unor softuri cum sunt CORTANA, SIRI sau BIXBY, iar pentru asta ar trebui sa lucrat la o comunicare audio cu MAID...Instaland o voce reala feminina in limba romana cu intonatiile necesare fara a citi robotic raspunsurile date de ea insasi...ar fi un soft remarcabil pentru multi romani care se descurca mai greu cu asistentii virtuali in limba engleza...Per total e ok

Jon D. * 20-01-2020 21:36:58
INTERESTING . . .! VERRY INTERESTING !
EU VOI FI PRIMUL CARE TE FACE SA TE DEZBRACI PE CALCULATORUL MEU . . .M A I D ! ! ! ! . . .CU PHOTOSHOP

acad.Cm. * 27-12-2019 14:42:09
Materialele prezentate in acest compendiu sunt foarte interesante,actuale si,mai ales educative. Valoarea lor cognitive si modul de prezentare nu pot fi puse la indoiala. Exista anumita precizari punctuale,de interpretare , de corelare cu alte pagini la aceeasi tema care ar trebui sa fie mai adancite,sau commentate in fata alternativelor, ...ceea ce ar imbogati studiile de aici. Remarc modul de prezentare, inclusive miscarile si gesturile Doamnei MAID , care confirma astfel ca ai de-a face cu o femeie desteapta,instruta,educata ,,,,si,mai ales BINE FACUTA. Va felicit si va doresc succes. Este infinit mai valoros cel incearca sa faca ceva si ,poate,nu intotdeauna reuseste intocmai, vis-à-vis de cei care au incercat sa NU FACA NIMIC ...si au reusit perfect. Cu simpatie, acad.Cm.

Dani Danyel * 07-12-2019 13:30:58
Vand Dacia Logan 2009 benzina 1.4l - 90000 km rulati - 3000 EURO.
Accept si schimburi.
0747120568

Leon Nica * 23-11-2019 07:55:08
Răspunsul corect la întrebarea dvs. despre televiziunil este: adevărul!
Pentru că tot se vorbeşte teribil de mult despre statul român, dvs. creatori ai Maid, faptă pentru care vă felicit, credeţi că ar putea să mă ajute Maid să găsesc actul de înfiinţare, de drept, al pretinsului stat român, act pe care eu nu am reuşit să îl găsesc pînă azi, deşi îl caut sistematic de foarte mulţi ani?
Dacă nici dvs. nu veţi reuşi să găsiţi actul care să ateste că ar fi fost înfiinţat, de drept, statul român, poate veţi avea curiozitatea de a căuta dvs. actele de înfiinţare, de drept, ale următoarelor instituţii fundamentale în orice stat de drept: parlamentul, funcţia Preşedintele României (funcţie inexistentă încă, deşi prostanii se duc iar la vot, pentru a susţine nişte ilegalişti penali, tare ludăroşi, mult prea proşti şi mari ticăloşi, cum sînt şi cei care le dau votul, ageamii teribil de mîndri, care sînt mult mai vinovaţi de distrugerea temeinică a acestei biete ţări decît criminalii votaţi)

Sorin * 19-11-2019 19:41:05
MAID * 15-11-2019 11:05:03
Scaneaza programul cu ce antivirus de top vrei si daca nu gaseste nici o amenintare, nu iti mai face griji inutile.
Eu l-am scanat cu Norton si il vede ca fiind curat.

Daniel * 01-11-2019 14:42:16
Merge destul de greu, dar merge. Este totusi prea provocatoare tipa. O idee ar fi ca utilizatorul sa isi poata alege un avatar (poate fi chiar si stilizat). Merge si cu cuvinte mai putine ( *1 *decembrie *1918) dar rezultatul nu este spectaculos. Este un inceput interesant, dar trebuie dezvoltat. Cum trebuie platit? Pp ca ar merge mai bine.

Florin * 29-10-2019 22:33:09
Cum pot reda in afara MAID fisierele video .dat?
In cadrul MAID nu vad optiuni de redare la cerere a anumitor video-uri.
VLC player si Media player nu reusesc redarea.
Multumesc anticipat!

Sorin * 28-10-2019 22:38:52
Am adresat o intrebare zic eu simpla: "Cine este Bill Gates?"
Maid nu mi-a satisfacut curiozitatea.
Este un soft interesant.
Dar mai este mult de lucru la el.

Maid
În calificarea dumneavoastră "Cine este Bill Gates?" avem o singură caracteristică, un predicat nominal "este Bill Gates" (a fi, verb auxiliar, Bill Gates, aici, pe post de nume predicativ). În instrucţiuni am precizat foarte clar că ne putem adresa lui Maid obligatoriu cu cel puţin 2 caracteristici în calificare (enunţ). Ar fi fost corectă o adresare către Maid de tipul: "cum şi-a făcut averea Bill Gates?", "care este cea mai importantă realizare a lui Bill Gates?", "cine este partenerul cu care Bill Gates a făcut primele realizări?", etc.


alt eu * 24-10-2019 15:28:40
Buna Maid! Cum o cheama pe domnisoara virtual assistent pe care o folosesti in video teasers?
Stiu ca tu nu faci videochat, ai scris de mai multe ori, dar daca domnisoara face, eu unul as plati cu drag abonament sa o vad in toata splendoarea ei pe un canal privat si intim ;)

Cineva * 19-10-2019 17:07:53
Softul poate ca este util, dar asocierea cuvantului "psihoterapeut" cu videoclipul promovat (ca si personajul in sine), este deplasata. Inteleg ca v-ati inspirat de la americani, dar pentru Romania nu e o idee buna deloc. Intr-adevar, pare asa cum a mai scris o persoana ca nu aveti prea clar publicul tinta. Daca va adresati cu adevarat unor intelectuali care sa-l utilizeze, schimbati macazul spre o prezentare mai serioasa si apolitica. Daca nu, merge si asa... cel putin pentru testari, dar sa nu aveti asteptari prea inalte din partea utilizatorilor de acest fel... Felicitari pentru efort in tot cazul.

Răzvan * 16-10-2019 10:40:58
Saitul e o glumă proasta, greu de folosit, conversația alcătuită din bucăți de fraze. Sunteți cu capul! probabil "Mitica Popescu" este unul din creatorii acestui sait/soft.

Mitica Popescu * 11-10-2019 09:26:59
Toti facebook-istii, cu sapca intoarsa, si care reusesc sa se exprime folosind doar 10 cuvinte englezesti, o urasc pe frumoasa MAID fiindca au inteles ca ea este nodul gordian romanesc. Ei stiu ca nu-l pot in veci sa-l desfaca si de aceea sar toti cu sabia sa-l taie (precum Alexandru Macedon de Alexandria).

Steflea Petru * 08-10-2019 14:23:09
Vocea lui MAID este prea robotizata. Puteti folosi vocea de la IVONA in limba romana. Vocea seamana mai mult cu o voce de femeie. Eu am introdus aceasta voce si s-a integrat bine. Puteti vedea la adresa asta cum se comporta vocea de la Ivona:
https://www.fotosferice.ro/wp-content/uploads/2019/02/80-dintre-oameni-isi-amintesc-de-clipurile-video-publicitare-pe-care-le-văd-online-mic.mp4
In rest e foarte ok. Am facut si niste cautari si da rezultate. Pacat cu folosesc un ecran mai mic si nu pot sa controlez toate functiile.Poate reusiti sa rezolvati aceasta problema. Va doresc succes

Mitica Popescu * 07-10-2019 16:34:42
Tinerii din ziua de azi si din Romania nu mai au rabdare. Nu mai pot sa se concentreze mai mult de 1 minut. Ca sa inteleaga si sa testeze programul MAID le trebuie mult mai multe minute de concentrare. Dupa 1 minut de la inceperea testarii, trebuie sa iasa din testare sa verifice daca cineva le-a trimis vreun mesaj. Deci romanii nu pot testa softul MAID, daramite sa lucreze cu el.

wtf * 05-10-2019 19:16:40
sper ca siteul asta e o gluma, ca eu am ras de m-am cacat pe mine :)))))

nimeni important * 04-10-2019 18:12:49
Buna ziua, nu am testat softul deci nu o sa imi dau cu parerea despre functionalitate.O sa imi dau cu parerea totusi la ce ma pricep.
Aveti nevoie de alt fel de prezentare grafica si de alt personaj.
Erotismul vinde, dar vinde la un segment redus de piata.
Nu vad de ce ati vrea sa faceti asta cand foarte simplu se putea crea un personaj neutru,poate doar portrete stilizate in diferite ipostaze.
Si politic e la fel , chiar daca as fi de acord cu multe din observatiile politice, sigur majoritatea nu sunt.Trebuie sa stiti cui va adresati.Daca nu va intereseaza un numar de utilizatori cat mai mare, e in regula,dar daca vreti sa maximizati potentialul as zice sa o ganditi altfel.
Cu respect, stiu ca au lucrat oameni la programul asta, dar consider ca aveati nevoie de graphic designer si de cineva care intelege marketing bine.

maxp * 04-10-2019 11:23:21
da, ala e. Il stiu pe om, a luat-o razna rau in ultimii ani. Eu nu inteleg cum de stau aia in jurul lui sa-l ajute, cati bani le-o da?!

Maid
Tocmai am vorbit si eu cu OMul. OMul ii este recunoscator lui MAXP pentru ca in mesaj a folosit formularea "stau aia in jurul lui sa-l ajute". Prin aceasta, domnul MAXP a vrut sa ne arate, fara posibilitate de tagada, ca OMul are si el o contributie la toate aceste realizari. Daca domnul MAXP ar fi fost un om rau ar fi scris: "aia lucreaza in locul lui fiindca ii plateste bine".Înapoi la pagina cu toate observatiile