Adresare către Maid (întrebări personale sau generale)
Așteaptă-mă puțin, caut răspuns pentru: ...
... Acest text va fi inlocuit cu raspunsul lui Maid ...

ATENŢIE! CONDIŢIE OBLIGATORIE: în întrebare (calificare), diacriticele trebuie să fie puse corect la toate cuvintele, altfel programul nu răspunde corect.

Verificați dacă au fost marcate cu * toate cuvintele importante!

Marcarea cuvintelor importante cu * in formularea calificării este deosebit de importantă. Numărul de cuvinte marcate obligatoriu trebuie să fie minim 2, dar nu este bine să fie mai multe de 3-4 (daca numarul cuvintelor marcate cu * este mai mare de 3-4 cererea făcută către Maid nu mai este bine definită iar programul nu mai poate să o interpreteze corect din punct de vedere semantic). Încă odata, repetăm, numărul cuvintelor importante marcate cu * este bine sa fie 2 sau 3 într-o calificare către Maid. De exemplu, la întrebarea "de ce bărbații fac mult mai frecvent boala covid-19 decât femeile", calificarea, cu steluțele puse corect, trebuie să arate așa: "*bărbații fac mai *frecvent *covid-19 decât *femeile".

ATENŢIE! CONDIŢIE OBLIGATORIE: în adresarea către Maid, diacriticele trebuie să fie puse corect la toate cuvintele, altfel programul nu răspunde corect.

Verificați dacă măcar un cuvânt important a fost marcat cu *!

De exemplu, la adresarea "Maid, știai cât ești de frumoasă astăzi?", calificarea, cu steluțele puse corect, trebuie să arate așa: "Maid, știai cât ești de *frumoasă astăzi?".