Observaţii, propuneri, întrebări ale altor autori care referă autorul
"Adi"


john * 12-06-2020 15:11:38
Mai, imi place ideea site-ului. Adica, conceptul de gandire al adminului. Ar fi bine sa nu mai apara fata asta, ci mai bine ati pune niste jocuri creative ...!

frei_herr * 31-03-2020 21:22:05
E chiar asa de greu de raspuns cat de cat in timp real?
Probabil la fel de greu cum e si guvernului sa aduca in timp real mai multe aparate de testare qPCR, adica PCR cantitativ, also called ... real-time (sic!) PCR, right?
Deci sa nu ne miram de un site devreme ce nici Guvernul Romaniei nu e in stare, nu-i asa?......

Maid
Dacă nu vă place site-ul, de ce vă enervaţi cu el?


frei_herr * 31-03-2020 17:53:34
Copii, umorul e ceva ce vine de la sine, spontan carevasazica si mai ales f. inteligent (no offence!), el nu trebuie nici scornit, nici inventat si nici nascut ... cu forcepsul!
Nu de alta, da' daca ati fi analizat chiar si subtirel situatia din nordul Moldovei ati fi putut intelege cu maxima usurinta ca acolo nu e vb. de SuceavaVir ci de ...IncompetentzaVir!
Si a propos, inteleg ca locuiti pe strazi (sic!), ca n-aveti telefoane si dormiti toti ingramaditi pe canapeaua duduii din poze (wtf?), da' macar vreun prieten cu o adresa de e-mail credeti ca se poate?
Nu, nu pt. vreun 'contact' cu d-ra., ci doar pt. trimisul unor materiale ce v-ar putea interesa.
Absolut gratuite...

Maid
Ne puteţi scrie la infserv@infserv.ro. Vă mulţumim!


Lucian- SENIOR PROGRAMMER * 27-02-2020 02:54:29
Excelenta idee dar ar putea fi imbunatatita considerabil...Adica ar putea foarte bine sa faca concurenta serioasa unor softuri cum sunt CORTANA, SIRI sau BIXBY, iar pentru asta ar trebui sa lucrat la o comunicare audio cu MAID...Instaland o voce reala feminina in limba romana cu intonatiile necesare fara a citi robotic raspunsurile date de ea insasi...ar fi un soft remarcabil pentru multi romani care se descurca mai greu cu asistentii virtuali in limba engleza...Per total e ok

Un decretel * 16-10-2019 19:43:12
In stadiul actual al aplicatiei nu as plati pentru compania ei (nu inteleg care ii este utilitatea). Imi cer scuze dar nu-i vad utilitatea decat din perspectiva unui depresiv anti-social nedezlipit de PC. Asa ma face sa ma simt (va rog considerati acest mesaj ca fiind un feed-back, departe de mine intenții rautacioase.)

Maid
Ati fost cinstit cand ati spus ca nu aveti intentii rautacioase? Daca ati fost cinstit, atunci va rog sa dati exemplu de un soft romanesc care ofera cautare semantica si automata (va ofera automat un extras din galaxia netului cu informatiile care, semantic, au legatura cu calificarea dumneavoastra). De asemenea, spuneti-ne un soft romanesc mai bun care ofera utilizatorului functiuni de relationare cu gazda Maid (asistenta virtuala). Spuneti-ne un soft romanesc care sa reuseasca sa va faca macar temporar sa nu va mai simtiti "depresiv anti-social nedezlipit de PC". Daca chiar sunteti un om cinstit, o sa numiti acel soft romanesc care va place dumneavoastra sau va veti cere scuze. Convingerea noastra este ca vorbiti atat de urat despre munca noastra de 11 ani fara ca macar sa fi intrat in program. Si mai credem inca ceva: ca nu aveti proprietatea termenilor. Noi nu credem ca dumneavoastra ati putea defini corect comportamentul depresiv anti-social. Noi credem ca se vede de la o posta ca dumneavoastra sunteti internaut cu sapca pe marsarier si nu medic psihiatru.Înapoi la pagina cu toate observatiile