Observaţii, propuneri, întrebări ale altor autori care referă autorul
"Cineva"


COSARUL VESEL * 02-02-2021 19:20:22
VA ROG SA APARA ,POATE NU AM VAZUT EU ,LOCUL UNDE POT SCRIE CEVA,SA SALUT PE CINEVA ,SA NU INTRU ASA CU BOCANCII IN ACEST LACAS

Maid
Dom'le, dacă ne-ai scris să ne reproşezi că nu ai unde să scrii, înseamnă că ai avut unde să scrii.
In al doilea rând, mai ai un instrument foarte puternic de relaţionare, în rubrica "RăspundeAcum", unde poţi iniţia chiar dialoguri eventual ataşând chiar şi fotografii.
Foarte important: aplicaţia noastră de relaţionare "RăspundeAcum" este singura aplicaţie de acest gen care din momentul în care ai terminat de redactat şi postat ceva, poţi să primeşti un răspuns de la oricare alt utilizator al acestei aplicaţii.


Adrian * 29-03-2020 00:12:17
Degeaba cheltuiti pe reclama daca site-ul e f slab. De cateva zile nimic nou. Fata e super, asa cum zicea cineva mai inainte, ea va tine site-ul dar trebuie mai multa activitate. Aplicatia descarcata merge impiedicata mai mult se blocheaza decat merge. Eu am descarcat aplicatia de o saptamana, nici un film nou!

Maid
Aveţi dreptate şi e păcat... având în vedere că în jur, în România, toate lucrurile merg bine şi doar noi nu reuşim să ţinem pasul.


Siri in mizerie * 17-10-2019 11:46:17
Una din lăbile mele de care sunt mai puțin mândru, dar cineva trebuie să o facă.

Mitica Popescu * 07-10-2019 16:34:42
Tinerii din ziua de azi si din Romania nu mai au rabdare. Nu mai pot sa se concentreze mai mult de 1 minut. Ca sa inteleaga si sa testeze programul MAID le trebuie mult mai multe minute de concentrare. Dupa 1 minut de la inceperea testarii, trebuie sa iasa din testare sa verifice daca cineva le-a trimis vreun mesaj. Deci romanii nu pot testa softul MAID, daramite sa lucreze cu el.

nimeni important * 04-10-2019 18:12:49
Buna ziua, nu am testat softul deci nu o sa imi dau cu parerea despre functionalitate.O sa imi dau cu parerea totusi la ce ma pricep.
Aveti nevoie de alt fel de prezentare grafica si de alt personaj.
Erotismul vinde, dar vinde la un segment redus de piata.
Nu vad de ce ati vrea sa faceti asta cand foarte simplu se putea crea un personaj neutru,poate doar portrete stilizate in diferite ipostaze.
Si politic e la fel , chiar daca as fi de acord cu multe din observatiile politice, sigur majoritatea nu sunt.Trebuie sa stiti cui va adresati.Daca nu va intereseaza un numar de utilizatori cat mai mare, e in regula,dar daca vreti sa maximizati potentialul as zice sa o ganditi altfel.
Cu respect, stiu ca au lucrat oameni la programul asta, dar consider ca aveati nevoie de graphic designer si de cineva care intelege marketing bine.


Înapoi la pagina cu toate observatiile