Observaţii, propuneri, întrebări ale altor autori care referă autorul
"Dan"


ANONIM * 19-09-2020 17:50:40
Buna ziua , am 52 de ani si sunt fost programator . Din toata experienta mea de atatia ani in domeniul IT va pot spune ca ideea voastra este foarte buna dar ceea ce ati creat este ft Prost !!!! cu P mare da !! Hai sa va explic de ce , aceasta saraca fata ati plasat o pe o canapea veche unde ati pus o patura , ati imbracat o provocator , i-ati schimbat vocea , care nu se sincroniza cu buzele ei deci se vede clar ca totul este facut pe dos . Am vizionat videoclipurile de pe youtube unde apare ,Maid, dansand pe muzica populara (din cate imi amintesc) si jos subtitrat se vorbeste despre PSD si parlament . Va spun ce se vede din exterior , cum vad romanii acest proiect . Va urmaresc din martie , firma la care am lucrat aveau un proiect asemanator cu al vostru , care a avut succes , acum exista o aplicatie cu haine in genul la ce lucrati voi .Ma abtin de la mai multe detalii , veniti cu idei mai bune sau renuntati , in stilul asta va fi FALIMENT !!Zi buna

Maid
Ne faceţi un mare serviciu dacă ne spuneţi cum se numeşte firma la care aţi lucrat şi cum se numeşte produsul asemănător cu al nostru şi care are mare succes.


uid ivo * 12-07-2020 10:24:58
Respect realizatorilor pentru un site original si poate prea inteligent, pentru unii ! Cred ca ar trebui sa blocati accesul unor "scriitori" de maidan!

acad.Ion Romanul * 17-02-2020 08:29:24
Perfect!. Bravo MAID. Numai asa,iesind din tipare, dand informatiile indulcite,diluate,intr-un mod cat mai nou,mai altfel...ii vom putea pe cei carora le este lene...pana si sa respire. Asa vor citi,va incepe sa-i prinda interesul...si atunci vom putea ridica si stacheta!.Este foarte bine,te felicit,iti doresc success...si nu te lasa.!!!!!!! O sugestie personala: schimbati periodic,eventual saptamanal , tinuta vestimentara,costumatia. Va deveni un reper purtator de mesaje si informatii. (mai mult la <acad.cm100@gmail.com>) .. Inca odata bravo si succes... 17 febr. academician Ion.Romanul. (specialist in economia afacerilor).

Bogdan Stanica * 31-12-2019 12:48:15
Draga Iulian esti tare!
M-ai lasat cu gura cascata! Foarte bine dotat cu informatie soft-ul tau...si interesanta si fetita aceasta care ma determina daca o privesc mai mult timp,sa inceapa sa am o erectie la...limba! Esti un mare informatician!
Felicitari,de la varul tau prim,Bogdan

acad.Cm. * 27-12-2019 14:42:09
Materialele prezentate in acest compendiu sunt foarte interesante,actuale si,mai ales educative. Valoarea lor cognitive si modul de prezentare nu pot fi puse la indoiala. Exista anumita precizari punctuale,de interpretare , de corelare cu alte pagini la aceeasi tema care ar trebui sa fie mai adancite,sau commentate in fata alternativelor, ...ceea ce ar imbogati studiile de aici. Remarc modul de prezentare, inclusive miscarile si gesturile Doamnei MAID , care confirma astfel ca ai de-a face cu o femeie desteapta,instruta,educata ,,,,si,mai ales BINE FACUTA. Va felicit si va doresc succes. Este infinit mai valoros cel incearca sa faca ceva si ,poate,nu intotdeauna reuseste intocmai, vis-à-vis de cei care au incercat sa NU FACA NIMIC ...si au reusit perfect. Cu simpatie, acad.Cm.


Înapoi la pagina cu toate observatiile