Observaţii, propuneri, întrebări ale altor autori care referă autorul
"Edi"


Sorin * 02-10-2021 20:15:08
Cine este *președintele *SUA?
MAID nu a gasit raspunsul la aceasta intrebare.
Am senzatia ca mai este de lucru la aplicatie.

Maid
Multumesc pentru sesizare! Poti sa verifici acum raspunsul?


bebe aurolac * 06-10-2020 19:05:04
... o persoană neimbecilă, chiar și cu nivel intelectual minim, beneficiază de informații din mediul cultural internațional, sintetizate cu bun simț, la obiect, cu posibilități lămuritoare ale sesurilor dorite a se afla, într-o excersie cu Maid - doar un exemplu, imposibil de înțeles de ”PersoanDeBunSimn!”

xxa * 21-09-2020 16:55:21
Aceleasi videoclipuri, aceleasi glume totul este la fel in fiecare zi nimic deosebit , degeaba ne intrebati pe noi de ce dupa un an sunt putini vizitatori daca voi nu scoateti nimic nou , diversificati , este parerea mea doar , vreti sa aveti succes iesiti in evidenta cu ce faceti , videoclipurile nu sunt editate , decorul este mort , hainele sunt fara stil , ce e asta ? hello suntem in 2020 , se poarta alt stil , mult mai extravagant , vreti ca noi sa platim abonament ca sa vedem ce ? o fata care nici macar nu isi foloseste vocea ? o sa va fure alti ideea si o sa aiba succes , o sa spune-ti asta e alt prost care comenteaza aiurea , insa prostul asta de mine chiar ii place ce vede , a descarcat programul si ce sa vezi aceleasi lucruri in fiecare zi nimic deosebit , mai bine ma uit pe porn hub acolo sunt zi de zi lucruri noi diversificate , suntem atatia oameni aici si am asteptat sa vedem ceva WOW dar asteptam degeaba , e trist !

Maid
Este evident că dumneavoastră doriţi să luăm în serios ce spuneţi dumneavoastră.
Vă cităm: "Aceleaşi videoclipuri, aceleaşi glume totul este la fel în fiecare zi nimic deosebit". Niciodată nu am dat acelaşi videoclip de doua ori, aceeaşi piesa muzicala de doua ori (dumneavoastră ascultaţi aceeaşi melodie a lui Dani Mocanu sau Panamera a lui Lino Golden de zece ori pe zi), acelaşi pamflet de doua ori, aceeaşi gluma de doua ori, aceeaşi excursie de doua ori. Serviciul RaspundeAcum este singurul care iţi da posibilitatea ca toată lumea sa vadă imediat ceva ce de-abia ai redactat. Dar noi va rugam altceva. Spuneţi-ne despre o alta aplicaţie în limba romana care oferă măcar un singur lucru pe care îl oferă site-ul nostru. Este absurd sa spuneţi ca suntem monotoni fiindcă orice lucru care apare în site-ul nostru este unic pe tot net-ul şi apare prima oara chiar şi în aplicaţia noastră. Vă propunem următorul exerciţiu: încercaţi dumneavoastră sa găsiţi în tot net-ul aceeaşi poanta sau vorba cu miez care apare la rubrica noastră. Noi nu avem cum sa fim monotoni când suntem unici.


Puiu * 05-04-2020 07:44:52
Pamfletul este prea dur uneori, insa e adevarat. Ca in toata societatea romaneasca, si medicii(si toate cadrele medicale si auxiliare, pe care ii vom numi la fel) sunt de la ridicol la sublim. Un singur pas. Acum se va vedea cine este medic din vocatie sau care a ales aceasta meserie pentru greutatea buzunarului. Nu stiu cum se face ca in fata ies doar fripturistii de ocazie. Nu este o bucurie sa te expui pericolului, cand ai familie, insa daca ai ales acest lucru, trebuie sa ti-l asumi. M-as gandi destul de bine daca nu as aplica aceasta metoda: cine se sustrage acum datoriei, nu mai are ce cauta in sistemul public de sanatate. Noi ii platim sa aiba grija de noi, nu sa fuga cand avem nevoie de ei. In acelasi timp, si noi suntem inconstienti. Ni se spune sa nu ne infectam pe cei dragi si totusi venim sa-i intalnim direct dupa ce aducem o coroana de coronavirusi cu noi.

Adrian * 29-03-2020 00:12:17
Degeaba cheltuiti pe reclama daca site-ul e f slab. De cateva zile nimic nou. Fata e super, asa cum zicea cineva mai inainte, ea va tine site-ul dar trebuie mai multa activitate. Aplicatia descarcata merge impiedicata mai mult se blocheaza decat merge. Eu am descarcat aplicatia de o saptamana, nici un film nou!

Maid
Aveţi dreptate şi e păcat... având în vedere că în jur, în România, toate lucrurile merg bine şi doar noi nu reuşim să ţinem pasul.


Leon Nica * 23-11-2019 07:55:08
Răspunsul corect la întrebarea dvs. despre televiziunil este: adevărul!
Pentru că tot se vorbeşte teribil de mult despre statul român, dvs. creatori ai Maid, faptă pentru care vă felicit, credeţi că ar putea să mă ajute Maid să găsesc actul de înfiinţare, de drept, al pretinsului stat român, act pe care eu nu am reuşit să îl găsesc pînă azi, deşi îl caut sistematic de foarte mulţi ani?
Dacă nici dvs. nu veţi reuşi să găsiţi actul care să ateste că ar fi fost înfiinţat, de drept, statul român, poate veţi avea curiozitatea de a căuta dvs. actele de înfiinţare, de drept, ale următoarelor instituţii fundamentale în orice stat de drept: parlamentul, funcţia Preşedintele României (funcţie inexistentă încă, deşi prostanii se duc iar la vot, pentru a susţine nişte ilegalişti penali, tare ludăroşi, mult prea proşti şi mari ticăloşi, cum sînt şi cei care le dau votul, ageamii teribil de mîndri, care sînt mult mai vinovaţi de distrugerea temeinică a acestei biete ţări decît criminalii votaţi)

Florin * 29-10-2019 22:33:09
Cum pot reda in afara MAID fisierele video .dat?
In cadrul MAID nu vad optiuni de redare la cerere a anumitor video-uri.
VLC player si Media player nu reusesc redarea.
Multumesc anticipat!

veta * 19-10-2019 12:28:21
... Maid asta e ceva maid in Ro ... destul de prost ca sa adune si fani ... fiecare buton pe care apas pentru asta ... e timp pierdut ... mergeti la medic poate mai scapati !


Mitica Popescu * 11-10-2019 09:14:14
Cum poti sa recunosti imediat un ratat? Pai, un ratat este acela care nu a facut niciodata nimic pentru altii si care ii uraste cu toata puterea pe cei care incearca sa faca ceva (MAID).

Mihai Gheorge * 05-10-2019 16:37:04
Stie MAID sa prezica cine va fi presedintele Romaniei ?


Înapoi la pagina cu toate observatiile