Observaţii, propuneri, întrebări ale altor autori care referă autorul
"Ion"


dan * 15-04-2021 01:03:26
Am incercat sa scriu chiar si intrebarile din exemple si nu functioneaza, imi zice ca nu este corect calificat


Buna ziua!
Pentru a obtine raspunsuri la intrebarile dumneavoastra catre MAID, Calificarea (adresarea către Maid) trebuie să îndeplinească 2 condiții:
* să aibă corect puse diacriticele;
* să refere 2 noțiuni-entități obligatoriu distincte semantic ale căror cuvinte să fie marcate cu steluțe
.

Exemplu 1:
La calificarea-adresarea: "De ce *Popescu avea un *picior de *lemn?".
Ea va fi interpretată de program astfel:"De ce <*Popescu> avea un <*picior de *lemn>?".
Acesta îndeplinește condițiile deoarece calificarea referă 2 entități semantic diferite: persoana "Popescu" și "piciorul de lemn".
Aceste 2 entități distincte au fost precizate cu ajutorul a 3 cuvinte marcate cu '*'(cuvintele "picior" și "lemn" marcate cu steluță definesc o singură noțiune-entitate).

Exemplu 2:
La calificarea-adresarea: "*Scoaterea *pesticidelor din *legume"
Ea va fi interpretată de program astfel:"<*Scoaterea *pesticidelor> din <*legume>"
Cele 2 entități distincte sunt "*scoatera *pesticidelor" și "*legume".

Exemplu 3:
La calificarea-adresarea: "Cine a *inventat materialul plastic *Nylon?"
Ea va fi interpretată de program astfel:
"Cine a <*inventat> materialul plastic <*Nylon>?"
Cele 2 entități distincte sunt "*inventat" (acțiunea de a inventa) și "*Nylon". Cu doar 2 cuvinte cu steluță noi am definit (referit) semantic 2 noțiuni-entități diferite și deci această calificare (adresare către Maid) este corectă.

Observația 1:
Cuvintele "material plastic" puteau să lipsească și calificarea "Cine a *inventat *Nylon?" rămânea corectă, deoarece semantic cuvantul "Nylon" este bine definit în galaxia netului (adică are un sens unic).

Observația 2:
2 sau 3 cuvinte consecutive din calificarea dumneavoastră considerăm că fac parte din aceiași entitate dacă apariția lor în orice text ne duce cu gândul la aceiași noțiune. De exemplu, daca subiectul era psihiatria, în acest context toată lumea știe că "sindromul bipolar" înseamnă de fapt "sindromul maniaco-depresiv" și atunci cuvintele "sindrom", "bipolar" vor forma o singură noțiune-entitate.


bebe aurolac * 06-10-2020 19:05:04
... o persoană neimbecilă, chiar și cu nivel intelectual minim, beneficiază de informații din mediul cultural internațional, sintetizate cu bun simț, la obiect, cu posibilități lămuritoare ale sesurilor dorite a se afla, într-o excersie cu Maid - doar un exemplu, imposibil de înțeles de ”PersoanDeBunSimn!”

ANONIM * 19-09-2020 17:50:40
Buna ziua , am 52 de ani si sunt fost programator . Din toata experienta mea de atatia ani in domeniul IT va pot spune ca ideea voastra este foarte buna dar ceea ce ati creat este ft Prost !!!! cu P mare da !! Hai sa va explic de ce , aceasta saraca fata ati plasat o pe o canapea veche unde ati pus o patura , ati imbracat o provocator , i-ati schimbat vocea , care nu se sincroniza cu buzele ei deci se vede clar ca totul este facut pe dos . Am vizionat videoclipurile de pe youtube unde apare ,Maid, dansand pe muzica populara (din cate imi amintesc) si jos subtitrat se vorbeste despre PSD si parlament . Va spun ce se vede din exterior , cum vad romanii acest proiect . Va urmaresc din martie , firma la care am lucrat aveau un proiect asemanator cu al vostru , care a avut succes , acum exista o aplicatie cu haine in genul la ce lucrati voi .Ma abtin de la mai multe detalii , veniti cu idei mai bune sau renuntati , in stilul asta va fi FALIMENT !!Zi buna

Maid
Ne faceţi un mare serviciu dacă ne spuneţi cum se numeşte firma la care aţi lucrat şi cum se numeşte produsul asemănător cu al nostru şi care are mare succes.


Viorel * 29-06-2020 09:33:17
Buna ziua ! Am o nedumerire in legatura cu atitudinea din pamflete a consilierilor lui Maid. Pe de o parte îi criticați pe guvernanti pentru gestionarea economiei si a pandemiei, dar pe de alta parte dați crezare cifrelor și declarațiilor oficiale, care dupa parerea mea sunt minciuni, in proportie de 90%. Nu vreti sa aprofundati, totuși subiectul coronavirus ?

Maid
Maid vă promite că în următorul pamflet vom trata în mod serios comportamentul incredibil al atâtor oameni împărţiţi în două tabere egale şi total opuse: unii terorizaţi de ideea că există corona şi va produce foarte multe victime, si cealaltă tabară, care susţine că totul este o făcătură.


Dr. Q * 12-06-2020 10:37:56
Felicitări !!!
Eu m-am trezit cu softul MAID din întâmplare..
Oare ar trebui să mă abonez???Sunt dispus să colaborăm pe linie profesională.
Eventual prin e-mail la adresa profesore.y@yahoo.com putem discuta în privat.
Mult succes şi complimente D-rei MAID care vă întregeşte şi estetic.

D * 02-06-2020 10:31:25
In sectiunea de "chat" am intrebat-o in gluma pe "Maid" daca e grasa rau. Bineinteles "Maid" nu avea de unde sa stie ca eu am glumit (chiar daca am fost putin rautacios asa cum esti fata de o minte intepata, a celuia care a conceput acest program si care transpare prin soft), pentru ca asa functioneaza porcaria asta - insuficient -. nici nu poate fi catalogat ca un robot de "chat" si departe pentru omenire sa poata sa faca asa ceva vreodata cu adevarat. Si mi-a raspuns cu texte pornografice pe care eu le-am interpretat ca pe o jignire - asa cum jigneste un om care vrea sa demonstreze ca el e mai inteligent - tinandu-se ca este curata si nedegradata intr-un mod sarcastic, si asta cand ea insasi face "teasing" pentru labari... O asteptam pe "Maid" sa-si mai bage degetul in gura si sa rada si sa se intoarca cu fundu' catre noi.

uiup ilesev * 18-05-2020 16:33:31
jocul cuvintelor este intenționat conceput greșit? participiul unui verb (masculin, singular = uitat) propus de mine nu a fost validat și a câștigat softul; apoi participiul propus de soft (îngăimate = plural, feminin) a fost acceptat și, ghici?, a câștigat iarăși softul!

Maid
Noi lucrăm, ca fond de cuvinte la acest joc, numai cu cuvintele existente în DEX 1998 şi DEX2009. Am procedat în acest mod deoarece fondul total de cuvinte existente în dexonline este uriaş şi atunci stabilirea clasei morfologice a unui string devenea vagă şi jocul devenea obositor şi confuz. Pentru limpezimea jocului, ne-am restrâns numai la formele normale de la substantive, verbe, adjective din cele doua dicţionare. "Uitat" ca adjectiv există, dar în alt dicţionar, nu în cele cu care lucrăm noi. Datorită exemplului dumneavoastră, ne dăm seama că e bine să extindem fondul de cuvinte al jocului şi cu cuvinte din alte două dicţionare: NODEX şi DLRLC.


acad.Ion Romanul * 17-02-2020 08:29:24
Perfect!. Bravo MAID. Numai asa,iesind din tipare, dand informatiile indulcite,diluate,intr-un mod cat mai nou,mai altfel...ii vom putea pe cei carora le este lene...pana si sa respire. Asa vor citi,va incepe sa-i prinda interesul...si atunci vom putea ridica si stacheta!.Este foarte bine,te felicit,iti doresc success...si nu te lasa.!!!!!!! O sugestie personala: schimbati periodic,eventual saptamanal , tinuta vestimentara,costumatia. Va deveni un reper purtator de mesaje si informatii. (mai mult la <acad.cm100@gmail.com>) .. Inca odata bravo si succes... 17 febr. academician Ion.Romanul. (specialist in economia afacerilor).

Octavian * 06-12-2019 19:24:38
Buna seara . Un site care oferă ceva nou pt România , am lucrat in domeniu IT dar nu am mai văzut aşa site . Nota 10 pentru fotomodel mai trebuie lucrat la grafica site ului . Filmările sunt putine şi la fel ar trebui investit ceva in scenică fata este ft naturală şi bine proporţionată acest lucru este un avantaj mare pt site . Cam rar aşa ceva prin România . In sfârşit vedem fotomodele naturale fără operaţii estetice de care sincer suntem plictisiţi . Felicitări pt munca depusă ,Maid !

Gigi * 27-10-2019 00:14:37
https://www.brainasoft.com/braina/
https://www.brainasoft.com/braina/speech-to-text.html
https://www.speechtexter.com/
https://dictation.io/speech
https://voicenotebook.com/

Nicolae Melodul * 26-10-2019 14:07:57
! la buna cuviință
https://www.baum.ro/produse/ancutza/ancutza-tts-setup-v4.0.1.exe
http://dnld.harposoftware.com/6oj4uhk7pn8gmjing/246_S2G_Carmen.exe
http://dnld.harposoftware.com/6oj4uhk7pn8gmjing/1276_ve_ror_ioana_premium.exe
http://download.kobaspeech.com/KobaSpeech3/KobaSpeech%203%20With%20Vocalizer%20Ioana%20-%20Romanian.exe
https://download.kobavision.be/KobaSpeech2/v2.2.0/KobaSpeech%202%20%20Engine.exe
http://download.kobaspeech.com/KobaSpeech2/v2.1.0/KobaSpeech%202%20With%20Vocalizer%20Simona%20-%20Romanian.exe
http://c0424564.cdn2.cloudfiles.rackspacecloud.com/InstallUltraHal7.exe
http://c0424564.cdn2.cloudfiles.rackspacecloud.com/HalReader.zip
https://www.zabaware.com/products/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=10
http://www.cross-plus-a.com/ro/balabolka.htm
http://www.desktopmates.com/main.html
Mai trebuie soft recunoastere voce română pe windows.
contact https://hangouts.google.com prenumele.numele@gmail.com

Tibi * 18-10-2019 17:40:58
ma asteptam la ceva profesional , in ciuda clipului de prezentare. nu e. imi pare rau. serios.

nimeni important * 04-10-2019 18:12:49
Buna ziua, nu am testat softul deci nu o sa imi dau cu parerea despre functionalitate.O sa imi dau cu parerea totusi la ce ma pricep.
Aveti nevoie de alt fel de prezentare grafica si de alt personaj.
Erotismul vinde, dar vinde la un segment redus de piata.
Nu vad de ce ati vrea sa faceti asta cand foarte simplu se putea crea un personaj neutru,poate doar portrete stilizate in diferite ipostaze.
Si politic e la fel , chiar daca as fi de acord cu multe din observatiile politice, sigur majoritatea nu sunt.Trebuie sa stiti cui va adresati.Daca nu va intereseaza un numar de utilizatori cat mai mare, e in regula,dar daca vreti sa maximizati potentialul as zice sa o ganditi altfel.
Cu respect, stiu ca au lucrat oameni la programul asta, dar consider ca aveati nevoie de graphic designer si de cineva care intelege marketing bine.


Înapoi la pagina cu toate observatiile