Observaţii, propuneri, întrebări ale altor autori care referă autorul
"ada"


D * 02-06-2020 10:31:25
In sectiunea de "chat" am intrebat-o in gluma pe "Maid" daca e grasa rau. Bineinteles "Maid" nu avea de unde sa stie ca eu am glumit (chiar daca am fost putin rautacios asa cum esti fata de o minte intepata, a celuia care a conceput acest program si care transpare prin soft), pentru ca asa functioneaza porcaria asta - insuficient -. nici nu poate fi catalogat ca un robot de "chat" si departe pentru omenire sa poata sa faca asa ceva vreodata cu adevarat. Si mi-a raspuns cu texte pornografice pe care eu le-am interpretat ca pe o jignire - asa cum jigneste un om care vrea sa demonstreze ca el e mai inteligent - tinandu-se ca este curata si nedegradata intr-un mod sarcastic, si asta cand ea insasi face "teasing" pentru labari... O asteptam pe "Maid" sa-si mai bage degetul in gura si sa rada si sa se intoarca cu fundu' catre noi.

Adrian * 02-04-2020 21:40:22
frei_herr...am vrut sa zic "baietilor astia" dar nu cred ca este ok pentru ca am vazut ca au ceva vechime in bransa asa ca reiau...."domnilor astia" se pare ca nu le vine sa creada ca au pus mana pe asa o fata si inca mai viseaza....Pentru neputinta dau vina pe vremuri.....domnilor! asa mic si neinsemnat cum sunt va spun:......acum ar fi cel mai potrivit moment pentru ca sa lansati cu toata forta acest site. Terminati cu ascunsul dupa cires si dati drumul la treaba! Aveti nevoie de ajutor? Cere si ti se va da!

acad.Cm. * 27-12-2019 14:42:09
Materialele prezentate in acest compendiu sunt foarte interesante,actuale si,mai ales educative. Valoarea lor cognitive si modul de prezentare nu pot fi puse la indoiala. Exista anumita precizari punctuale,de interpretare , de corelare cu alte pagini la aceeasi tema care ar trebui sa fie mai adancite,sau commentate in fata alternativelor, ...ceea ce ar imbogati studiile de aici. Remarc modul de prezentare, inclusive miscarile si gesturile Doamnei MAID , care confirma astfel ca ai de-a face cu o femeie desteapta,instruta,educata ,,,,si,mai ales BINE FACUTA. Va felicit si va doresc succes. Este infinit mai valoros cel incearca sa faca ceva si ,poate,nu intotdeauna reuseste intocmai, vis-à-vis de cei care au incercat sa NU FACA NIMIC ...si au reusit perfect. Cu simpatie, acad.Cm.


Înapoi la pagina cu toate observatiile