Observaţii, propuneri, întrebări ale altor autori care referă autorul
"nu stiu"


George * 19-06-2020 01:21:33
Buna seara Maid , nu stiu si nici nu am de unde sa stiu exact daca tu vei citi mesajul meu , tot ce vreau sa iti spun este ca urmaresc pagina ta in fiecare seara , esti pur si simplu SUPERBA .
Dar sunt cam batran pentru tine..! iti urez succes in continuare si meriti o cariera de top!! ESTI SUPERBA

nea Fane * 09-04-2020 14:45:54
D-ra MAID.Vreau sa povestesc despre dvs. si ortacilor mei, dar nu stiu cum sa pronunt numele dvs.
MAID romaneste ,frantuzeste sau englezeste.?

Maid
Englezeşte


Puiu * 05-04-2020 07:44:52
Pamfletul este prea dur uneori, insa e adevarat. Ca in toata societatea romaneasca, si medicii(si toate cadrele medicale si auxiliare, pe care ii vom numi la fel) sunt de la ridicol la sublim. Un singur pas. Acum se va vedea cine este medic din vocatie sau care a ales aceasta meserie pentru greutatea buzunarului. Nu stiu cum se face ca in fata ies doar fripturistii de ocazie. Nu este o bucurie sa te expui pericolului, cand ai familie, insa daca ai ales acest lucru, trebuie sa ti-l asumi. M-as gandi destul de bine daca nu as aplica aceasta metoda: cine se sustrage acum datoriei, nu mai are ce cauta in sistemul public de sanatate. Noi ii platim sa aiba grija de noi, nu sa fuga cand avem nevoie de ei. In acelasi timp, si noi suntem inconstienti. Ni se spune sa nu ne infectam pe cei dragi si totusi venim sa-i intalnim direct dupa ce aducem o coroana de coronavirusi cu noi.

Andrei * 16-10-2019 23:07:07
Am crezut ca softul arataaltfel instalat. Mail "Tipa" din video nu prea are treaba cu ce ii cerem noi :) sincer....pur si simplu da din gura si se uita la tine......nu stiu exact ce ati vrut sa creati dar inteligenta voastra artificiala nu are treaba cu cautarea pe net !

M-as bucura sa vad un soft de inteligenta artificiala unde ii pot pune intrebari tipei prin voce si tot prin voce sa-mi raspunda, nu sa-mi caute pe internet, asta o potface direct din browser !

Bafta baieti, e un inceput, in 2 ani poate discutam cu ea si prin voce :)


Înapoi la pagina cu toate observatiile