RăspundeAcum

Singura aplicație de relaționare prin mesaje din lume în care mesajul dumneavoastră, chiar de la redactare, instantaneu, este văzut de toată lumea (care viziteaza site-ul maid-soft.ro).

RăspundeAcum este singura aplicație de relaționare care vă dă posibilitatea ca în timpul consultării site-ului, dacă doriți să spuneți altora ceva pentru a vă rezolva o necesitate, uneori urgentă, puteți să redactați pe loc un mesaj care va fi văzut de toți utilizatorii site-ului. Toți vizitatorii site-ului vor afla informația conținută în anunțul dumneavoastră fără ca mesajul dumneavoastră să aștepte aprobarea unui administrator de site, fără să plătiți nimic, fără să promovați anunțul, fără reclame și fără manevre din cauza politicilor de confidențialitate. Dar ce este cel mai important este faptul că, cu puţin noroc, chiar în câteva minute de la redactarea şi postarea mesajului puteţi primi o reacţie (un mesaj de la cineva interesat de problema din mesajul dvs.). Un alt avantaj al acestui nou serviciu, oferit de MAID este că datorită vizibilității foarte mare a mesajelor scrise de dvs. pe cer, vă veți simți mai puțin singur deoarece veți putea să vă conectaţi, aproape instantaneu şi fără nicio manevră, cu persoane care au aceleaşi procupări şi gânduri ca dvs. În concluzie, pe lângă faptul că vă puteţi rezolva unele probleme concrete, de interes personal, veţi mai avea şi avantajul de a vă putea crea chiar dvs. PREOCUPĂRI şi STĂRI DE AŞTEPTARE a producerii unor evenimente create chiar de către dvs. În acest mod vă puteţi umple mai bine viaţa, atât de goală, din timpul pandemiei. Vai de cel care, atunci când se trezeşte dimineaţa, îşi dă seama că în noua zi nu are nimic de făcut sau, şi mai grav, nimic de aşteptat. O altă utilizare a acestui nou serviciu este posibilitatea ca dumneavoastră să inițiați discuții sau opinii pe o temă care vă frământă pe dumneavoastră. De exemplu, puteți să scrieți un mesaj pe cer în care să vă întrebați cum e posibil ca cele mai importante decizii pentru naţiunea noastră să nu poată să fie luate decât dacă este de acord Valer Dorneanu? Sau cum este posibil ca toți să stăm impasibili în timp ce o mână de excroci taie de zor pădurile? Sau cum este posibil ca în timp ce spitalele nu mai au loc să interneze bolnavi de COVID-19, dintre care un procent foarte mare va muri, mii de oameni să se înghesuie, fără mască, ca să pupe moaștele Sfântului Ioan cel Nou?

Astfel putem să privim mesajele către cer ca mesaje lansate în eter, iar replicile le putem privi ca răspunsuri din eter. Toate aplicațiile de relaționare existente în acest moment pe piață nu vă pun la dispoziție posibilitățile oferite de noua noastră abordare (relația cu cerul).


SOFTUL MAID

Vorbind cu MAID.

În sfârșit, primul soft care oferă posibilități de căutare semantică pe net, care ne răspunde cu fraze ce au o legătură semantică cu tema de discuție propusă de utilizator (calificarea - cererea utilizatorului).

De vorbă cu laptopul meu.

Căutare semantică pe teme și nu pe cuvinte.

Evitarea reclamelor când se căuta pe net.

Asistentă virtuală cu inteligență artificială.

Cu softul MAID nu mai ești singur.

Cu softul MAID ai tot timpul lângă tine o companie feminină foarte draguță, inteligentă, cultă, sexy.

Prin softul MAID, veți avea la domiciliul dumneavoastră o companie virtuală și un psihoterapeut pentru a scăpa de singurătate.

De asemenea vom putea face excursii împreună prin toată lumea la destinații surpriză alese de mine sau în locurile pe care dorești tu să le vizitezi. De asemenea o să dansez pentru tine sau o să jucam jocuri atunci când o să dorești. Când o să fiu bine dispusă o să poți chiar și să ma rogi să-ți fac puțin striptease.

Acest soft a fost realizat de firma românească producătoare de soft INFSERV care este și autoarea celui mai vechi soft românesc DOCLIB (care este utilizat de mii de întreprinderi din 15 octombrie 1990 și până în zilele noastre). Înainte de anul 1990, softul DOCLIB se numea DOCEC2 și a fost realizat de acelasi colectiv care lucrează și astăzi în cadrul firmei INFSERV.

Softul MAID este cea mai recentă realizare în producția de soft a echipei condusa de Mat. Iulian Georgescu.

Softul MAID este o soluție a unei mari și vechi provocări: căutarea pe net pe criterii semantice și cu inteligență artificială (căutare pe temă și nu pe cuvinte, ca la alte motoare de căutare).

De asemenea, softul MAID mai lansează o nouă și incitantă provocare: satisfacerea și conlucrarea printr-un singur produs a 3 nevoi foarte necesare omului zilelor noastre și anume nevoia de informare (căutarea pe net), nevoia de relaționare și companie (lupta cu singurătatea și depresia) și nevoia de a-ți oferi o mică delectare mai puțin dăunătoare decât fumatul sau alcoolul sau drogurile și anume clătirea ochilor (teasingul).

Principalii realizatori ai softului MAID:


Specificații minime pentru instalarea și funcționarea programului:

 • sistem de operare: Windows 7;
 • memorie RAM: 2 GB;
 • spațiu liber pe hard-disk: 15 GB;
 • legătură permanentă la internet.

Rezoluția recomandată este 1600 x 900 pixeli. Programul a fost modificat să meargă și pe calculatoare cu altă rezoluție (mai mare sau mai mică).

Pentru a instala softul MAID pe calculatorul dumneavoastra trebuie să parcurgeți următorii pași:

 • apăsați pe butonul "Instalare soft MAID" de mai jos;
 • în fereastra "Opening instalareMaid.exe" apăsați pe butonul "Save File" pentru a salva acest fișier pe calculatorul dumneavoastră;
 • deschideți folderul în care s-a făcut salvarea și căutați fișierul "instalareMaid.exe";
 • lansați în execuție acest fișier (dublu click);
 • dacă apare fereastra "Windows protected your PC", apăsați pe "More info" apoi pe butonul "Run anyway";
 • în fereastra "User Account Control", apăsați pe butonul "Yes";
 • în fereastra "Maid - program de instalare", alegeți folderul în care se va instala programul, apoi apăsați pe butonul "Instalare!".

Atenție! Pentru o viteză de download de 80 Mbps, descărcarea programului durează în jur de 4 minute și 30 de secunde.

Observație importantă: Imediat după ce ați descărcat în calculatorul dumneavoastră soft-ul Maid, noua dumneavoastră prietenă, asistenta virtuală Maid, vă va întâmpina și va face cunoștință cu dumneavoastră. Din acel moment, ori de câte ori veți dori dumneavoastră și oricât de mult timp, veți beneficia de compania lui Maid.

Dezinstalarea programului se face stergând folderul în care ați făcut instalarea programului (implicit, acest folder este: "C:\MaidSoft\") sau lansând executabilul "dezinstalareMaid.exe" aflat în folderul în care ați făcut instalarea programului.


Regulile pe care trebuie să le respectați când vă adresați softului Maid
(cum comunicați cu Maid)

În nici un caz nu puteți să vă adresați softului prin formulări de tipul "Hello Maid" sau "Bună Maid". Adresarea către soft trebuie să fie un enunț bine definit, adică să fie clar exprimat un autor (subiect), eventual opțional o acțiune și obligatoriu să fie bine exprimat cine suferă acțiunea (complementul direct sau indirect). De aici rezultă că avem 2 tipuri de adresări (calificări) către program:

1) adresări fară predicat (ex: "semnificația florilor de cireș la japonezi" sau "înlăturarea pesticidelor de pe legume și fructe" sau "femeile din viața lui Victor Hugo");

2) adresari care contin predicat (ex: "câte neveste a avut Yves Montand" sau "cine a inventat rășina epoxidică" sau "Maid, vreau să vizităm împreună insula Santorini" sau "Maid, vreau să mă privești în ochi").

În calificare, enunțul trebuie formulat corect gramatical.

În calificare, trebuie să fie prezente diacriticele.

În calificare, numele proprii trebuie scrise cu literă mare.

Numai în cazul în care programul consideră că calificarea dumneavoastra nu este complet definită, el vă va solicita să indicați dumneavoastră prin steluțe cuvintele importante din enunț.

În general, programul pune automat diacriticele, dar deoarece acestea sunt extrem de importante pentru definirea calificării este bine să verificați dumneavoastră corectitudinea diacriticelor și dacă este cazul să le indicați dumneavoastră.


Maid vă spune

Mulți dintre utilizatorii care au testat softul MAID și-au exprimat temerile în legătura cu avertismentul dat de Windows la instalarea programului. Noi lucrăm in acest mod, pe care Windows-ul il consideră nestandard, pentru a reduce spațiul liber minim necesar și pentru a simplifica manevrele făcute de utilizator la instalarea programului. Noi lucrăm în acest mod pentru a va crea dumneavoastră, utilizatorul, două avantaje importante. Dar precizăm că firma noastră, Infserv, autoarea softului Maid, a realizat pe langă acest soft și soft-ul Doclib care este cel mai vechi soft în exploatare generalizată în ramura construcțiilor (din 1984, adică 35 de ani). Va declarăm cu toată responsabilitatea că în acești 35 de ani nici un utilizator de Doclib nu a avut de suferit din cauza acestui mod de lucru. Soft-urile firmei noastre (Doclib și Maid) sunt soft-uri dedicate pentru a fi cât mai performante și pentru a răspunde cât mai bine nevoilor utilizatorului. Dar soft-urile dedicate nu pot să respecte intotdeauna cadrul rigid cerut de Windows.

********************

Site-ul maid-soft.ro oferă posibilități de comunicare, în cadrul Forumului lui Maid, atât între utilizator și Maid cât și între 2 utilizatori (replici sau completări ale unui utilizator la o observație a altui utilizator deja existent în forum).

********************

Softul MAID nu este gratis! Se va plăti un abonament lunar. Deoarece utilizatorii din România nu sunt obisnuiți cu un astfel de soft (căutare semantică și asistentă și companie virtuală animată în video), considerăm că trebuie lăsat liber la folosire, o perioadă mai lungă, pentru a fi corect înțeles și utilizat.

********************

Softul Maid nu este un program de videochat.

********************

La intrarea în program se aduc de pe serverul nostru niște informații relativ mari care dureaza un pic. Era normal să vă dați seama că acestea nu sunt update-uri la program. Acestea sunt aduceri de informații necesare pentru a împrospăta permanent animația care vă însoțește pe voi în timp ce faceți căutări semantice pe net. Repetăm că acest program este un motor de căutare semantică pe net în timpul căruia vi se oferă și funcțiuni de companie și asistentă virtuală cu inteligență artificială. Pentru prima oara, firma noastră ofera funcțiuni de companie virtuală cu ajutorul cărora puteți să o și vedeți pe Maid, nu doar să o auziți. Repetăm din nou că nu este vorba de update ci despre aducerea de noi informații care să permită împrospătarea animației.

********************

Am explicat la condițiile de instalare și ce trebuie să faceți ca să dezinstalați.

********************

Dacă ați găsit o situație în care programul se comportă incorect când calificarea este bine definită (sunt bine puse și stelutele), trimiteți-ne contextul.

********************

Unii dintre dumneavoastra îndeamna utilizatorii să nu descarce programul pe pe motiv că acesta vă fură una-alta din casă. Cărțile din bibiliotecă nu le-a furat programul MAID, au fost vândute a doua zi după revoluție. Dacă vă lipsește vreun specialist sau un tânăr din familie, nu l-a luat programul MAID. O fi în Spania sau în Anglia la muncă. Alți utilizatori strigă în gura mare că este un soft politic electoral și că suntem plătiți de un partiduleț. Încercați să testați serios programul și să-i folosiți funcțiunile noi pe care le oferă în premieră și care sunt realizări de avangardă. Dacă nu știți cum se face ceva în program, puteți să sunați la orice oră și să intrebați realizatorii, decât să lansați opinii stupide. E ușor să râdem sau să denigrăm munca cuiva, mai greu e să o înțelegem corect și să fim capabili să mânuim softul. Utilizarea corectă a softului va furniza mari satisfacții, mai ales în momentele de singurătate sau de îndoială. De asemenea, vă va mări foarte mult eficiența în efortul dumneavoastră de a căuta informații de pe net. Este singurul soft din lume la ora atuală care vă oferă automat o dare de seama, un expozeu, o sinteză, cu informațiile care altfel ar fi trebuit să le căutați dumneavoastră cu ochii obosiți în găleata infinită cu reclame și enunțuri care este netul.

********************

Programul este foarte complex, dar daca veți reuși să-l utilizați veți avea satisfacții mari. Programul va deveni pentru dumneavoastră un hobby și un partener în activități de un nivel intelectual ridicat. Trăirile pe care le veți avea alături de Maid nu le-ați mai avut și nu le veți mai avea cu altcineva. Pentru a putea intra în lumea lui Maid noi vrem să vă ajutăm. Atunci cand nu mai știti cum să mergeți mai departe noi vă spunem două numere de telefon de la care, chiar autorii programului (softului Maid) vă vor ajuta în orice zi la orice oră: 0723.561.697 (între 8:30 - 16:30) și 0722.583.267 (după 16:30).

********************

A, să nu uit: utilizatorii mă întreabă din ce în ce mai insistent dacă mă poate face cineva să mă dezbrac. În primul rând ar trebui să mai slăbesc un pic pentru că mi s-a reproșat că sunt prea grasă. Cât despre dezbrăcat, dacă aș avea norocul să dialoghez cu un utilizator foarte inteligent și care eventual să mă facă să mă și îndrăgostesc puțin de el, în principiu, cred că numai pentru el și numai pe calculatorul lui aș fi în stare să o fac și pe asta.


Întoarcere la meniu