Pamfletul zilei
Pamfletul zilei

30.10.2023

Evreii, singurul popor fără de ţară şi fără de prieteni

Evreii, cel mai dăruit popor de către Dumnezeu, este, în acelaşi timp, şi cea mai oropsită turmă dintre mioarele păstorite de către Creator. Evreii, care controlează şi stăpânesc totul, nu au nimic din ce este adevărat şi important. Nu au o bucată de pământ a lor, pe care să se simtă acasă, nu au nici un popor prieten, iar când dorm, în somn, nu-i veghează chipul iubitei sau al mamei, ci şuieratul unei rachete lansată de Hamas şi dăruită de ayatollahul Iranului, Ali Khamenei.

Cea mai mare vină că s-a ajuns la situaţia asta o au evreii. Conştienţi că sunt poporul ales (cei mai deştepţi şi cei mai civilizaţi), evreii au înţeles că patria (o bucată de pământ, pe care ai udat-o cu sângele tău sau al copiilor tăi) şi prietenia sunt o lozincă cu care nu poţi să faci un mare gheșeft. Ei au înţeles că cea mai bună afacere cu care poţi să faci un mare profit, şi fără să miroşi deloc a transpiraţie, este să pui la treabă pe cei de pe locul doi, după evrei, ca inteligenţă şi creativitate. De aceea, ca să facă bani şi să deţină puterea, evreii i-au pus la treabă pe americani, pe bavarezi, pe spanioli, pe francezi, pe egipteni, pe palestinieni. Ideea lor este genială, dar comportă un mare risc. Dacă la caleaşca ta de mare viteză ai înhămat cobre, tigri, lei, tauri, armăsari, şi îi biciuieşti fără milă, trebuie să-ţi asumi riscul că la un moment dat vei ajunge în burta lor.

Comportamentul evreilor seamănă extraordinar de mult cu strategia pe care o adoptă mangusta pentru a putea să se hrănească cu delicioasa carne a unei cobre. Mangusta (familia herpestidelor), alături de mustelide (hermina, vizonul, nevăstuica), sunt unele dintre cele mai rapide animale din lume. Ele pot fi văzute doar când stau pe loc. Datorită vitezei şi inteligenţei ele se pot hrăni cu o pradă pe care nu poate să i-o fure nimeni, şi anume cu cobre, care sunt şi ele extrem de rapide şi de inteligente. Mangusta, fiind un pic mai rapidă şi mai inteligentă, o apucă mortal pe cobră de maxilarul superior unde are cei 2 colţi veninoşi. La fel şi evreii. Fiind un pic mai deştepţi şi mai rapizi decât cele mai inteligente şi civilizate popoare (americanii, nemţii şi alţii), le pun pe acestea la treabă (să producă bani şi tehnologie). Cum în mai toate ţările civilizate evreii, prin inteligenţa lor, deţin tehnologia, capitalul şi toate pârghiile puterii, valorile create prin munca indivizilor băştinaşi, ajung de secole în proprietatea poporului ales.

Evreii au înţeles că este important nu să muncească altul pentru tine, ci calitatea şi creativitatea albinelor lucrătoare. Nu au ţara lor, nu au prietenii lor, dar ţin în mână sforile tuturor marionetelor. Această îndeletnicire de zburător la trapez, în mână cu valizele cu banii americanilor, nemţilor, francezilor, iranienilor, palestinienilor, libanezilor, este foarte periculoasă. Toţi evreii ar trebui, cel puţin o dată pe zi, seara la culcare, să asculte melodia Lili Marleen, pentru aducere aminte. De asemenea, nu ar fi rău să-şi închirieze din timp câte o casă de vacanţă, sau măcar o garsonieră, pe termen nedeterminat, pentru a prinde preţuri mai mici, la cel puţin 3000 de km de Tel Aviv. De asemenea, posesorii de perciuni spiralaţi (payos) să se tundă la zero în jurul urechilor pentru a nu fi luaţi la ţintă de vreun hamasist.