Cine va da socoteală pentru numărul imens de decese de după 24 februarie 2020, în România?

Întotdeauna, în toate timpurile şi în toate ţările, proştii sunt mai vinovaţi de crime decât criminalii. În nici un caz nu este vinovat coronavirusul şi ar trebui să dea socoteală cei care nu au luat măsurile extrem de simple şi evidente care ar fi evitat această tragedie. Acum 3 săptămâni s-a anunţat pe toate posturile de televiziune că Italia este pe locul 3 în lume la infectări şi decese în urma răspândirii coronavirusului. În acel moment se ştia clar, în toată lumea, că acest virus nou, cu transmitere la om, este extrem de periculos deoarece era cel mai contagios şi pentru el nu exista nici un fel de tratament sau vaccin. De asemenea, se ştia că acest virus are un mod total diferit de pătrundere în celula umană şi deci, fiind puţin cunoscut, prezenta un potenţial foarte mare de decimare a populaţiei planetei. În plus, în România populaţia era expusă unui pericol mult mai mare din cauza a două considerente:

Era evident că milioane de români din Diaspora, expulzaţi de administraţiile din zonele roşii, sau din dorinţa de a fi alături de rude în aceste momente grele, vor încerca să se întoarcă în România, infectând şi pe cei de acasă. Pentru orice administraţie responsabilă şi cu judecată normală se impuneau, chiar din data de 24 februarie, de la ora 7 dimineaţa, următoarele măsuri:


Aceste măsuri erau evidente pentru orice guvernare responsabilă şi mai ales în situaţia specială în care se află România. În loc de asta, acum când nu se mai poate face nimic şi vor muri foarte mulţi oameni şi nimeni nu va da socoteală (la fel ca la Colectiv), se iau măsuri care mai de care mai idioate. De exemplu, un guvernant cretin a hotărât că ne salvează de la moartea prin sufocare, dacă o treime dintre angajaţii firmei va veni la program la ora 8, o a doua treime va veni la ora 9, iar ultima treime va veni la ora 10. Astfel, la un matineu cu baletul "Lacul lebedelor" va intra în scenă la ora 8 şi zece Siegfried care o întreabă pe Odetta dacă îl iubeşte, la 9 şi zece Odetta îi răspunde lui Siegfried că "DA", iar la 10 şi zece Odetta îl întreabă şi ea pe Siegfried dacă şi el o iubeşte şi apoi îi mărturiseşte că are şi un copil în clasa a treia, cu Rotbart.