Repornirea economiei româneşti va avea drept rezultat, sigur, reizbucnirea înzecită a pandemiei de coronavirus

Cu ocazia Floriilor, preşedintele Iohannis, prin mesajul lui, ne-a dat lumina care să ne arate calea de urmat în această perioadă grea. Acum, cu toţii suntem lămuriţi, ne-am liniştit şi ştim fiecare ce avem de făcut.

Ne-a spus ceva de nimeni spus până acum: uniţi şi împreună cu cei dragi vom ieşi întăriţi şi vom învinge dacă cu toţi vom face totul pentru repornirea tuturor sectoarelor economiei româneşti.

Având în vedere că nu este deloc uşor de identificat vreun sector al economiei româneşti, Iohannis a apelat la specialiştii lui în probleme de resuscitare a economiei, şi anume: Preafericitul Daniel, Marcel Vela, Raed Arafat şi la (ne)cunoscutul Ciucă Nicolae. Dar cel mai mult a contat conducerea militară din partea generălesei Carmen, care cu ocazia Învierii i-a ciocnit cu drag ouşoarele prezidenţiale. Mai apoi, tot Carmen a decis că pentru pentru salvarea economiei trebuie, de îndată, repornite: industria de videochat, IT-ul românesc (ramurile Unibet şi Superbet România), defrişatorii autorizaţi, ciocolata Rom şi Eugenia, toate site-urile de dating şi consulting şi celelalte mai puţin importante, cum ar fi masajul erotic.

Pentru a oferi o preocupare bărbaţilor dragi, uniţi şi solidari prin telemuncă, să repornim, de acasă, prin internet, firmele de pază. Pentru femeile care au iernat la noi cât şi pentru cele din Diaspora, care au venit acum, primăvara, în România, la cules de urzici, ştevie şi lobodă, să repornim firmele de plasare de menajere, baby sitter, escorte şi asistente personale, în carne şi oase, şi nu virtuale. Dacă şi cu aceste măsuri vom avea multe doamne melancolice, vom aduce de urgenţă, din China, un avion Hercules doldora de vibratoare, seminţe de spart, andrele şi gherghef cu telecomandă prin wi-fi.

Un alt cunoscut Marcel (Ciolacu), plin de răutate a ridiculizat măsurile curajoase de repornire a principalelor sectoare ale economiei româneşti, comentând că aceste măsuri sunt pur politicianiste, deoarece aceste sectoare nu se opriseră niciodată.

De ultimă oră! Generăleasa Carmen, în urma unei discuţii cu coafeza ei venită acasă la Iohannis, care acum îi făcea şi pedichiura preşedintelui, a avut o revelaţie trimisă direct de graţia divină şi a spus direct în englezo-germană, ca să nu înţeleagă coafeza: păi, dacă NU vom reporni aceste cele mai importante sectoare ale economiei româneşti, nu va avea nimeni ceva de pierdut, dar dacă le vom reporni, nu vom mai putea respecta deloc măsurile obligatorii de prevenire a infectării cu coronavirus şi v-o spun eu, Carmen, că dracu' ne va lua.