Românii, întemeietorii de focare

Cum se adună mai mulţi români într-un loc, în lume, nu trece mult şi apare şi focarul de Covid. Asta în străinătăţuri, că în România, unde se adună mai mulţi olteni sau moldoveni la un loc, PSD-ul obţine 90% în simpatie, sau la vot, creşte brusc numărul de babe de 70 de ani violate sau dispar locurile libere la ATI, cu ventilare.

Sfântul Ignatie, fiindcă nu era oltean sau moldovean, mai era numit şi Teoforul (purtătorul de Dumnezeu), că altfel ar fi fost numit purtătorul de focare.

Cum reuşesc românii să fie pe locul întâi şi la creatul de focare? Că şi aşa eram renumiţi pentru că suntem pe locul întâi şi la mortalitatea infantilă, la numărul de mame cu vârsta sub 10 ani, pe locul întâi şi la mortalitatea prin tuberculoză, la numărul de morţi la mia de accidente rutiere, la numărul de femei "serioase", practicante de videochat, şi multe altele.

Sunt unii, probabil adepţi ai teoriei conspiraţiei, care sunt convinşi că românii sunt finanţaţi nu de Bill Gates, ci de fabricanţii de măşti şi combinezoane (atenţie, nu de furouri de damă). De fapt, peste tot în lume, densitatea mare de infectaţi a fost prin locurile unde românii culegeau căpşuni, sparanghel sau tăiau bovine în felii.

De exemplu, în Germania au fost mult mai slabe protestele împotriva rasismului şi a sclaviei deoarece nemţii au fost mai ocupaţi să-şi exprime nemulţumirea împotriva românilor de prin abatoare care au fost testaţi pozitiv.

În România sunt cei mai mari producători de Covid, şi aproape toată producţia merge la export. Dar, în mod paradoxal, tot în România există şi cel mai mare număr de idioţi care susţin în gura mare că virusul Covid 19 nu există, că totul este o manipulare, o făcătură şi că este vorba de o teorie a conspiraţiei răspândită de Bill Gates. Între aceştia se remarcă Mădălin Ionescu care ne spune că băieţii din sistem, «ayatollahii» COVID, încearcă să-i convingă pe oamenii sănătoşi că sunt gravi bolnavi de coronavirus.

Această stare de lucruri este foarte periculoasă pentru România. Din ce în ce mai multe studii ne spun că anticorpii existenţi în sângele unei persoane care a făcut boala, rămân în sânge doar 2-3 luni. De aici rezultă că speranţa pe care o aveam, că vom scăpa de coronavirus când 70% din populaţie va fi făcut boala, aşa cum ne-a zis doamna Merkel, nu mai este valabilă. Tot de aici rezultă că un vaccin, în caz că acesta va fi creat vreodată, ne va proteja doar pentru puţin timp. Se pare că va trebui să convieţuim cu coronavirus multă vreme de acum înainte.

Creşterea foarte mare, din ultimul timp, a numărului de infectaţi, cât şi umplerea aproape de refuz a spitalelor şi a secţiilor de ATI, este evident consecinţa faptului că au fost relaxate măsurile de control a răspândirii infecţiei. Deci, noi am controlat destul de eficient răspândirea, dar din păcate prin metoda izolării la domiciliu. Această metodă nu poate fi folosită foarte mult timp fiindcă se distruge economia, fără de care nici un popor nu poate trăi.

Menajul forţat şi pe mult timp cu domnişoara Corona va afecta foarte mult şi de fond viaţa noastră. În primul rând, pe lângă creşterea enormă a şomajului, structura populaţiei pe glob se va schimba profund.

Încet, încet, vor rămâne deasupra suprafeţei Pământului doar persoanele înstărite, persoanele tinere, inteligente şi cele foarte disciplinate. Numai acestea vor fi capabile ca în acelaşi timp să producă şi să respecte cu stricteţe regulile care realizează controlul răspândirii infecţiei cu Corona.

În România, unde la tot pasul batem cuie şi legăm cu sârmă sau ne lovim de un Dorel, oamenii vor avea de dat examene foarte grele şi nu toată lumea va face faţă tuturor provocărilor care vor apărea.