Cine amorţeşte sistematic creierul poporului român (mai puţin conducătorii şi interlopii)?

Oamenii mai în vârstă ne povestesc că înainte de revoluţie românii arătau şi erau altfel. Unii dintre analişti, psihologi sau comentatori ai evenimentelor din România, remarcă transformările esenţiale în comportamentul şi modul de percepţie al schimbărilor care apar în viaţa noastră.

Este de neînţeles cum schimbări majore care se petrec în viaţa românilor nu sunt înţelese în semnificaţia lor, sau cei care le înţeleg nu le iau în seamă. Acesta este un lucru foarte grav deoarece tratarea cu indiferenţă şi inconştienţă a schimbărilor de zi cu zi vor duce în final la dispariţia sau asimilarea de către alţii a poporului român.

Mulţi sugerează că există un sistem, un mecanism care se ocupă cu anestezierea, amorţirea creierului celor care fac parte din masele de manevră şi de manipulare. Cu aceste creiere amorţite se obţin rezultatele dorite la alegeri, se obţin rezultatele dorite la sondajele de opinie şi de asemenea cu aceste marionete se dă o aparenţă de legitimitate a tuturor porcăriilor făcute de conducătorii aflaţi mână în mână cu interlopii României.

Cum s-ar putea explica altfel structura programelor şi emisiunilor de la toate posturile de televiziune? Cum este posibil ca 95% dintre reclame să ne arate şi să ne prezinte numai idioţenii?

Timpul alocat reclamelor, în emisiunile TV sau în timpul proiectării filmelor, a crescut insuportabil. După 2 minute de derulare a unor secvenţe dintr-o emisiune extrem de interesantă sau dintr-un film foarte bun, ni se "rupe filmul" ca să ni se arate timp de 5 minute în detaliu cât de bună este hârtia Zewa, pentru ştersul fundului ursului ăla urât. Sau când într-o emisiune urmează să se explice motivaţia faptului că Valer Dorneanu a hotărât că violatorii şi criminalii sunt eliberaţi pentru descongestionarea închisorilor, exact în acel moment începe să ne fie prezentat ultimul model de absorbant cu capacitate triplă, pentru femeile cu incontinenţă urinară.

Dar nu numai timpul acordat reclamelor, care întrerup orice discuţie cu subiect important, a crescut enorm. Mai grav este că, se pare că toate reclamele, care ar trebui să prezinte produse româneşti sau să scoată în evidenţă evenimentele importante pentru viaţa Cetăţii, sunt de fapt făcute intenţionat idioate pentru a sâcâi omul, pentru a-l ameţi, a-l amorţi, a-l anestezia şi pentru a-l face incapabil să mai sesizeze lucrurile grave care i se întâmplă.

Numai în acest mod este posibil ca şi după 3 zile de când Valer Dorneanu&Co a eliberat bolnavii de Covid de prin spitale, pentru infectarea sigură a celorlalţi oameni sănătoşi, nimeni să nu comenteze nimic. Într-o ţară normală şi neanesteziată ar fi trebuit ca acum să fie la Universitate 1 milion de oameni.

Numai în acest mod o ţară care are 1 milion de instituţii şi de mecanisme de decizie, plătite de noi, face până la urmă, întotdeauna, numai ce hotărăşte o gaşcă de aventurieri plătiţi, în frunte cu Valer Dorneanu?

Numai în stare de amorţire profundă şi aflat la terapie PSD "intensivă", la secţia de economie moartă de mult, este posibil ca jumătate de popor de imbecili să strige în gura mare că este evident că Ciolacu, Ponta şi ALDE există pe când de Coronavirus ne îndoim.

Numai în stare de anestezie profundă un popor poate să nu dea importanţă când un medic important, director de spital, se plânge că nu are posibilitatea să facă în spitalul lui investigaţii cu "X-ray", în loc să zică cu raze X, că nu-i cădea stetoscopul.

Cum este posibil ca ministrul învăţământului să ne explice că nu este eficient învăţământul online ci doar cel face-to-face? Era mai puţin ţoapă dacă spunea că cel mai eficient este învăţământul cu profesorul alături şi faţă în faţă cu elevul. Oare nu ne dăm seama că a-ţi batjocori limba ta, prin abuzul de cuvinte englezeşti, este la fel de grav ca şi cum ţi-ai omorî tatăl sau mama?

Numai în stare de anestezie profundă este posibil ca, atunci când spitalele şi cimitirele sunt arhipline şi nu pot să mai primească oaspeţi, o mulţime de tineri şi tinere să stea îmbrăţişaţi şi înghesuiţi, fără mască, pe terase sau pe plajele din Mamaia, serviţi pe şezlong, de aproape, de beach-boys şi ei fără mască şi fără pantaloni, dar cu cravată. Dacă continuăm în ritmul ăsta, cu siguranţă popii vor vinde icoane cu chipul membrilor CCR, iar peste 100 de ani oamenii se vor înghesui, în nopţile geroase din ianuarie şi februarie, să pipăie moaştele lui Valer Dorneanu (că tot PSD-ul va fi votat şi atunci).

Se pune întrebarea: Cine are interes să fim anesteziaţi, amorţiţi şi să ne comportăm ca nişte găini decapitate?

Foarte multă lume este de părere că se urmăreşte, cu perseverenţă, ca să se creeze impresia că România se potriveşte cu UE-ul, cu NATO şi cu civilizaţia occidentală ca nuca cu peretele, şi că deci ar fi firesc să ne întoarcem, din nou, în braţele cuprinzătoare ale lui Putin.