Clanurile cu coroana şi românaşii cu Corona

O singură alianţă a funcţionat în România: a Asistaţilor, a Proştilor şi a Clanurilor de interlopi (alianţa APC).

La noi nu a fost nicio revoluţie, a fost o lovitură dată de APC care l-a înlăturat pe Ceauşescu pentru a se instala ea la putere. Alianţa APC este foarte veche la români, ea a existat şi înainte de Revoluţie. Ea a acţionat tot timpul, dar fără să aibă puterea totală. Mereu a fost încurcată de către cineva.

Înainte de primul Război Mondial, şi între războaie, a fost ţinută în frâu de către elitele de altă naţionalitate decât românii (evreii, saşii, ungurii, armenii, machedonii) şi mai apoi de monarhie (familia de Hohenzollern). Mai apoi a fost încurcată rău de dictatorul paranoic, Ceauşescu, care pe lângă multe rele a fost singurul om politic sincer patriot şi cu grijă de omul de rând.

După 1990, alianţa APC a reuşit, în sfârşit, să deţină controlul total în România. Din acest moment, la nici un post de televiziune nu s-a mai dat nicio veste bună pentru poporul român. Din acest moment, în aceşti 30 de ani, nici un buletin de ştiri nu a mai prezentat nicio realizare românească.

După 1990 ne-am bucurat cu toţii că am scăpat de transmisiunile parţial color, ne-am bucurat cu toţii de explozia de lumină şi de culori de pe ecrane, dar încet, încet ne-am dat seama că transmisiunile redevin, din nou, parţial color. Numai că culorile dominante, care înainte de revoluţie erau alb şi negru, acum au devenit roşu şi măsliniul. După Revoluţie, trandafirii erau roşii şi invitaţii erau măslinii.

Mai întâi să facem o remarcă extraordinar de importantă. Ce aveţi, domne, cu asistaţii, proştii şi cu clanurile? Pe lângă faptul că sunt şi simpatici, ăştia nu fac rău nimănui, încearcă şi ei să se descurce pe lângă atâţia alţii. Nu este deloc aşa. Dacă vorbim serios, asistarea, prostia şi clanurile sunt o formă de hoţie pură, de corupţie.

Să le luăm pe rând:

Nu ne deranjează deloc obârşia nobiliară a celor de mai sus. Ceea ce este un blestem pentru România este că exact unii dintre aceştia au ocupat cele mai importante funcţii în conducerea şi în luarea deciziilor în statul român (preşedinţi, premieri, miniştri, primari).

Din păcate, APC nu înseamnă numai hoţie şi corupţie.

APC înseamnă şi invidie. Prostului sau ratatului niciodată nu-i va fi simpatic unul inteligent sau care a realizat ceva în viaţă. Numai asa se explică că Barna a vrut să realizeze Alianţa dreptei cu o singură condiţie, din capul locului, să nu facă parte şi Băsescu din această Alianţă, din cauză că este deştept. Fiind un tip complexat, din cauză că a fost toată viaţa prost, Barna a impus o condiţie care a micşorat foarte tare şansele dreptei de a obţine primăria Bucureştiului.

APC înseamnă şi decizie de proastă calitate. Cum este posibil ca să menţinem accesul unor maimuţe tatuate, behăitoare de manele, împreunate fără mască în staţiunile de pe litoral sau de la munte, din cauză că Vela şi Arafat sunt dirijaţi de Mafia din Horeca cât şi de furnizorii de iarbă (nu de mare)? Ceea ce se întâmplă de atâta timp pe litoral şi la munte, distruge şi sufocă slabul nostru sistem de asistenţă medicală. La noi, în timpul pandemiei, numărul de infectaţi pe zi era de 400-500 iar numărul celor aflaţi la ATI era în jur de 250-300. Dar după 15 Iunie, de când conducătorii privesc impasibili invazia maimuţelor pe litoral, numărul de infectaţi a sărit la 1400 şi a celor de la ATI la aproape 500, producându-se colapsarea sistemului medical.

Conducătorii nu au nici măcar un minim de conştiinţă profesională ca să respecte măcar legislaţia în vigoare, conform căreia toate staţiunile de la mare şi de la munte ar trebui carantinate. Atitudinea conducătorilor este de-a dreptul criminală, întrucât maimuţele întoarse de pe Litoral, fiind bărbaţi şi tineri, nu sunt cu risc, dar întorşi acasă omoară oameni care au doar vina că sunt în vârstă.

Situaţia în România este fără speranţă deoarece APC-ul suntem noi, noi românii. La testarea pentru Covid au ieşit că sunt, sau au fost, infectaţi 10% dintre românii testaţi. Dacă s-ar face o verificare câţi la sută dintre români sunt infectaţi cu APC ar ieşi, în mod sigur, peste 80%. Ce vaccin, ce medicament,ar putea să scoată din sângele, din ADN-ul nostru, APC-ul care este în noi de sute de ani?