În România poţi să absolvi 7 facultăţi şi să fii preşedintele celui mai mare partid fără ca nimeni să observe că nu ai făcut liceul

Marea bucurie a pesediştilor, că şi-au ales drept conducător pe cel mai bun dintre ei (Marceluş Ciolacu), a fost umbrită de un mic incident. Imediat după alegerea lui Marcel Ciolacu ca preşedinte al PSD, acestuia i s-a făcut rău. Foarte mulţi sunt de părere că această problemă de sănătate a fost provocată de frica lui Marceluş că la Congres ar fi putut fi întrebat unde a făcut liceul şi când.

Toţi congresmanii care ajunseseră deja pe la casele lor, au fost reconvocaţi şi odată reuniţi au ales, în plus, pentru mai multă siguranţă, şi un preşedinte interimar al PSD, o persoană mai sigură şi cu speranţă de viaţă mai mare, în persoana domnului Ion Iliescu (în speranţa că va fi liber, şi nu în puşcărie, în caz că, Doamne fereşte, i se va face iar rău domnului Marceluş).

Să ne uităm puţin pe lista preşedinţilor celui mai mare partid din România, PSD: Ion Iliescu, Adrian Năstase, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Marcel Ciolacu.

Prima observaţie: despre nici unul dintre aceşti oameni nu se poate spune că este în întregime român.

A doua observaţie: aproape toţi aceşti oameni au foarte grave probleme penale, chiar condamnări.

Cei care nu au condamnări, Viorica Dăncilă şi Marcel Ciolacu, au alte comorbidităţi pentru care sunt şi mai periculoşi la conducerea ţării. De exemplu: ori suferă de lipsa inteligenţei, ori suferă de lipsa studiilor, ori au prea multe studii, dar toate de la fabricile de diplome, ori nu au avut în toată viaţa lor o ocupaţie sau un serviciu util societăţii.

Întotdeauna, când era vorba de prostie şi analfabetism, toată lumea se gândea la Viorica Dăncilă.

Când este vorba despre o persoană dubioasă, toată lumea, în unanimitate, îl are în gând pe Marcel Ciolacu.

Domnul Marcel Ciolacu a fost un om foarte aplecat către studii. Astfel:

Conform CV-ului lui Marcel Ciolacu, publicat pe site-ul Camerei Deputaților, la capitolul studii lipseşte tocmai liceul. Ne întrebăm cum de a fost primit la Facultatea de Drept a Universităţii Ecologice, fără liceu, pe care, culmea, a şi absolvit-o foarte rapid, chiar înainte de înfiinţarea facultăţii. Astfel, Facultatea de Drept a Universității Ecologice din București, a realizat o performanţă unică în istoria Europei: în acelaşi an, 1995, facultatea de Drept s-a înfiinţat şi a avut şi un prim absolvent, pe Marceluş Ciolacu.

Imediat după alegerea lui Ciolacu în fruntea PSD-ului, a circulat pe tot Internetul următoarea remarcă: "C(i)olac de salvare sau piatră de moară pentru PSD și pentru țară?".

După cel mai analfabet şi de cacao preşedinte al PSD-ului, Viorica Dăncilă, românii pesedişti au vrut să-l pună acum în fruntea lor şi pe cel mai dubios şi de cacao dintre ei.

La începutul anilor 2000, Marcel Ciolacu apare pe lista datornicilor lui Omar Hayzssam, împrumutând de la acesta 200 de milioane de lei vechi.

În 2009, Curtea de Conturi Buzău a constatat că firma municipalității Buzău, Urbis Serv, condusă tocmai de prietenul nostru, Marcel Ciolacu, a încheiat ilegal un contract cu firma Mecan Construct, prin care municipalitatea buzoiană a fost păgubită cu 1,3 milioane de euro. Ca în toate dosarele penale ale pesediştilor, Marcel Ciolacu, bineînţeles, a obţinut NUP.

Toată lumea, cu simpatie vorbeşte că Marceluş nu a avut nicio ocupaţie şi nici un loc de muncă până la vârsta de 37 de ani. Lumea spune acest lucru deoarece românii simpatizează pesediştii. Realitatea îngrozitoare este cu totul alta. Marcel Ciolacu nu a avut toată viaţa lui o ocupaţie, o ocupaţie prin care să facă ceva util altcuiva decât propriei lui persoane. De aia probabil românii şi PSD-ul îl urăsc atât de mult pe Băsescu, fiindcă a avut un serviciu şi este inteligent.

Lipsa liceului, lipsa inteligenţei, lipsa serviciului (o ocupaţie utilă altora) au fost cele 3 mari atuuri care l-au recomandat pe Marceluş Ciolacu pentru a fi preşedintele PSD-ului. Românii, întotdeauna, au împins în faţă drept conducători pe cei mai penali, cei mai hoţi şi cei mai analfabeţi dintre ei.

Odată ajuns preşedinte, din primul moment, Ciolacu şi-a adus o mare contribuţie la reformarea PSD-ului, enunţând remarca: "Vremea tătucilor a apus". După ce timp de 24 de ore marile televiziuni s-au chinuit să traducă în engleză, germană, franceză, spaniolă şi chineză, cuvântul "tătuc", care nu apare în niciun DEX de pe această planetă, în sfârşit remarca a apărut pe toate ecranele TV, atât în emisfera nordică cât şi în emisfera sudică. S-au găsit unii cârcotaşi să zică că Ciolacu ne-ar fi ajutat mai mult dacă ar fi promis că datorită lui va apune vremea: rudelor lui Ştefan cel Mare, funcţiilor pe viaţă, traseiştilor, pensiilor speciale, certificatelor de revoluţionar...