Fiii naturali şi cei adoptaţi cu japca ai ţarului roşu, Putin, strănepotul direct al lui Ivan cel Groaznic

Tocmai zilele acestea planeta urmăreşte cu îngrijorare criza din Belarus. În legătură cu această criză, comportamentul lui Putin este o sfidare la adresa lumii civilizate. Tupeul, neruşinarea şi cinismul afişat de Putin în toate luările de poziţie este inimaginabil. De exemplu:

În toată istoria imperiului rus, cinismul şi neruşinarea lui Putin, în criza din Belarus, a fost egalată numai de Stalin. Nu este singulară această atitudine a lui Putin. De exemplu, în cazul Ucrainei, Putin s-a comportat ca un rechin care a smuls două hălci din trupul ei. O dată o treime din ţară, pretinzând că acolo se află populaţie majoritar rusofonă şi a doua oară prin anexarea Crimeei, într-o noapte, fără ca măcar să dea vreo explicaţie sau să-şi ceară scuze. Acelaşi comportament stalinist l-au şi forţele pro-ruse din Georgia, care au obţinut separarea Osetiei de Sud din cadrul Georgiei (în 1990) punând-o deoparte în vederea ataşării ei, mai apoi, la Maica Rusia.

Utilizarea unui scutier Sancho Panza, în persoana lui Medvedev, i-a permis lui Putin să stea la cârma Rusiei timp de 20 de ani deşi Constituţia îi permitea să conducă doar două mandate consecutiv. Acum a modificat legile ca să poată să fie pe viaţă la conducerea ţării. Se aude că Duma pregăteşte o nouă modificare a legilor care să-i permită lui Putin să conducă Rusia şi post-mortem.

Implicarea energică a lui Putin, în evenimentele din Belarus, nu are ca justificare ajutarea forţelor plăpânde de ordine şi reprimare, a lui Lukaşenko, în lupta cu cartoanele manifestanţilor. Acum, de fapt, Putin pregăteşte încă o anexare peste noapte a unei ţări, şi anume a Belarusului, la maica Rusia.

Un alt comportament de pomină, şi încă o dovadă de tupeu şi neruşinare a lui Putin, este ceea ce face el cu adversarii săi. Există deja un lung şir de disidenţi şi de oponenţi ai lui Putin, care, printr-o mare coincidenţă, toţi au păţit ceva foarte rău. Pe ultimul (Navalnîi) din acest şir de oponenţi aflaţi în comă la ATI, l-a trimis de urgenţă prietenei şi colegei lui de la KGB, Merkel, să-l facă să recunoască că în ultimele 6 luni a băut numai lapte Zuzu şi nici un fel de otravă.

Putin face toate aceste lucruri neruşinate la lumina zilei şi în văzul UE-ului, a lui NATO, aflat acum la câţiva kilometri de ruşi, şi în general în văzul întregii lumi. Noi zicem că şi Merkel şi Macron au un mare tupeu şi un mare grad de neruşinare când umblă cu paiul să-i sufle în fund lui Putin.

Din păcate, şi la noi în România se întâmplă lucruri foarte asemănătoare cu ceea ce se întâmplă în Rusia şi în Belarus. Aceasta din cauză că la reţeta de preparare a ADN-ului românului nu a fost folosit laptele supt de la ţâţele lupoaicei lui Romulus şi Remus. ADN-ul românesc s-a preparat cu o lingură de sânge dac, cu şapte linguri de sânge slav şi cu două linguri de amestec de sânge de bulgari, tătări, unguri, saşi, armeni, macedoni, greci. De aici vedem că noi, românii, din păcate, suntem plămădiţi, în principal, din acelaşi aluat cu Putin şi cu Lukaşenko.

Din cauza acestei legături de gradul întâi de rudenie a românilor cu cei de la răsărit, vom vedea o asemănare, până la identitate, între evenimente importante care se petrec la Moscova sau la Minsk şi evenimentele care se produc la Bucureşti. De exemplu:

Se aude că în Parlament se lucrează la o lege, propusă de Florin Iordache, prin care, din anul 2040, când se estimează că va muri Ion Iliescu, preşedinte onorific al PSD-ului să fie tot Vladimir Putin.