Lumea încă nu-şi dă seama, dar deja China stăpâneşte lumea şi îşi şterge saboţii pe preşul SUA-UE

Microscopicul Covid chinezesc a penetrat, pe uşa din dos, fără nicio problemă, popoul uriaşului scut antirachetă american. China ne-a scăpat, în sfârşit, total de pericolul unei confruntări mondiale nucleare. Nu va mai fi nici un război. China nu mai are cu cine să se lupte. America şi UE abia mai respiră, prăbuşite la pământ.

Este evident faptul că absolut toate modificările produse în viaţa planetei, de către Corona, lucrează numai în interesul Chinei. Nici un efect al pandemiei nu lucrează în folosul Americii sau al UE-ului. Acest lucru este atât de evident încât toată lumea se duce cu gândul la faptul că apariţia şi răspândirea planetară a Covidului a fost dorită şi aranjată. Sunt multe puteri economice şi militare ale lumii care ar fi avut mari interese în declanşarea pandemiei.

Virusul a ştiut cum să facă ca să se răspândească singur în toată lumea. Dar de la primele ieşiri în societate, ale noului născut Corona, acesta nu a invadat oraşe mari din China, care erau foarte aproape de Wuhan. Virusul, în două luni de zile, a mers în linie dreaptă, parcurgând 20.000 de km, ca să invadeze complet New York-ul şi toate marile oraşe, vechi cetăţi ale lumii capitaliste.

Este evident pentru toată lumea că pandemia a dus, în câteva luni, la cel mai mare declin din istorie al marilor firme care realizau, de sute de ani, produse competitive şi care erau un brand în domeniul lor. Multe firme mari şi vechi şi-au restrâns activitatea sau şi-au închis definitiv porţile. În schimb, acum, toate produsele care se vând în cantităţi uriaşe şi care aduc vânzări şi profituri de miliarde şi miliarde, sunt fabricate numai în întreprinderi din China.

În luna februarie, americanii arătau la televizor cum îţi poţi face mască din hârtia de şters la dos, Zewa, sau tăind bucăţi din rochia de mireasă a nevestei. Exact în acelaşi moment, în China, maşini produceau, total automat, măşti care respectau standardul KN95-FFP2/FFP3, cu grad de reţinere de 98% a virusului Corona. Ca să proiectezi, ca să realizezi şi ca să testezi o astfel de maşină automată care să facă producţie de măşti pentru întreaga planetă, îţi trebuie foarte mult timp. De aici se vede clar că chinezii s-au apucat de proiectarea şi fabricarea maşinii de făcut măşti cu mult înainte de apariţia şi răspândirea virusul Corona.

Mai trebuie să ne gândim că în pauze mai făceau pentru toată planeta şi combinezoane şi dezinfectanţi şi maşini cu UV pentru sterilizat măştile şi interioarele. Şi tot printre picături, ca să nu-şi iasă din mână, au mai fabricat paturi de ATI complet utilate, inclusiv cu instalaţia de ventilare mecanică. Chinezii care nu aveau înclinaţie tehnică, ca să producă ventilatoare, produceau Remdesivir chinezesc, la două săptămâni după ce a fost proaspăt inventat de firma Gilead. Mai puţin lacomi de bani ca americanii, care vând Remdesivir cu un preţ foarte mare, chinezii bagă Remdesivir chinezesc, gratuit, în micul dejun al chinezilor care lucrează la fabricarea produselor care mută şi ultimii dolari americani în băncile din China.

Muncind în regim de pandemie, cu măştile pe faţă, obligându-şi copiii să meargă la şcoală pentru învăţământ adevărat, faţă în faţă cu profesorul, la repezeală au devenit şi lideri mondiali în producţia de: telefoane mobile, trotinete electrice şi automobile electrice.

Pandemia cu Corona a provocat contracţia şi declinul economiilor tuturor ţărilor avansate economic de pe întreaga planetă. Economia americană, din cauza Covidului, a avut cea mai mare contracţie din istoria capitalismului, şi anume de 40%. Acelaşi Covid a provocat Chinei o creştere a exporturilor cu 10%, pe ultimul an.

Foarte mulţi şi-au pus întrebarea firească: Nu s-ar putea ca Xi Jinping care, în timpul programului normal de lucru, organizează şi conduce China, să-şi mai ia un part-time, pentru lucrat în orele suplimentare pentru a organiza şi a conduce şi economia Americii?

Ca să facă faţă la efortul pentru munca peste program, ar trebui ca Melania să-i dea să soarbă des din ceaşca de cafea, iar Ivanca, ca mai tânără, să-i facă masaj general, adică peste tot, cu crema din cutiuţele cu alifie "Puterea Tigrului".

Să discutăm din nou serios. Deja de mulţi ani noi zicem că America este prima economie a lumii şi China ar fi a doua. Dar anul acesta datoria publică a Americii va depăşi PIB-ul Americii, pentru prima oară din 1946. Dacă am aduna, cum ar fi firesc, la producţia exportată a Chinei şi datoria Americii faţă de China, am înţelege că valoarea adăugată, creată de China de foarte mulţi ani, este mult mai mare decât valoarea adăugată produsă de America. Deci, economia cu cel mai mare randament din lume, adică cea mai puternică economie, este de fapt economia Chinei, şi nu a Americii.

Ştie toată lumea că Trump, în loc să aibă cea mai puternică economie, are o valiză care, ca să nu fie chiar goală, goală, are un buton pe care Trump poate să apese oricând în zilele când se simte rău, adică atunci când testul îi iese pozitiv, pentru a declanşa atacul cu arma nucleară. Xi Jinping are şi el un valizoi mare, mare, ticsit cu dolari americani şi, ca la Trump, cu buton.

Unii zic că cu acest buton, Xi Jinping ar fi declanşat pandemia şi o mai poate declanşa oricând, de câte ori vrea el. Toată lumea simte că butonul lui Xi Jinping este mult mai puternic decât butonul lui Trump (care este deja ruginit şi înţepenit pentru că este expirat şi nu a fost folosit niciodată).

Din ce în ce mai mulţi oameni simt că tot în valiza lui Xi Jinping mai este al doilea buton cu care poate fi oprită pandemia americană şi europeană. Cică chinezii controlează pandemia şi nu mai au demult nicio infectare, dar anunţă şi ei câteva ca să nu mai zică lumea că ei falsifică rapoartele.

Sunt mulţi care au înţeles că tot din cauza pandemiei s-au creat condiţiile ideale ca în 2 ore China să ocupe Taiwanul. Când se va produce în curând treaba aceasta, Trump nu va putea nici măcar să-i spună lui Xi Jinping: "Urât din partea ta". Chiar este de mirare că China până acum nu a ocupat încă Taiwanul.

Într-o confruntare directă între China şi America, China este avantajată în mod esenţial:

Ocuparea Taiwanului de către China ar aduce avantaje esenţiale acesteia. America ar fi separată de singurii aliaţi din Marea Chinei, şi anume Japonia şi Coreea de Sud. Mai apoi China ar putea ocupa şi arhipeleagul Hawaii, chiar dacă acesta este teritoriu american.

Toate cele de mai sus au fost prezise, cu precizie, de Nostradamus. Un singur lucru nu a putut să-l prezică Nostradamus, şi anume apariţia pe prima poziţie pe listele PSD-ului a celui mai important şi fidel aliat al PNL-ului, în lupta cu pandemia, Alexandru Rafila.