Jos cu învăţătorii, ţăranii, ospătarii, actorii, dar să ne închinăm popilor criminali întru slava PSD

În România, cei mai mari oenologi sunt popii. Când merge lumea la biserică în Sâmbăta Morţilor, adică într-o mulţime de sâmbete, cu coliva şi sticla de vin, se întâmplă o minune Dumnezeiască. Popa aruncă o privire de şoim peste masa lungă, plină cu colive şi sticle şi pe unele din ele (cam un sfert) le bagă sub poalele lungi, până la pământ, ale feţei de masă. De multe ori m-am întrebat: Aşa o fi ritualul de Sâmbăta Morţilor, ca numai anumite sticle să fie băgate sub masă? Ca să nu mai fiu chinuit de această întrebare, l-am întrebat direct pe un preot. Nu, fiul meu, mi-a spus preotul. Nu este aşa ritualul. Se bagă sub masă numai sticlele cu vinul bun.

Decât să fie mari cunoscători de vinuri, de la distanţă şi prin sticlă, mai bine preoţii erau buni cunoscători ai lecţiilor din manualele şcolare. Înarmaţi cu aceste cunoştinţe ar fi putut să meargă în timpul liber, din casă în casă, şi să facă lecţii cu copiii care nu aveau nici curent electric, nici internet şi nici tablete. În loc de asta, preoţii se ceartă cu guvernul României.

Înalt Prea Sfântul Teodosie l-a atenţionat pe premierul României că nu va îngădui ca pelerinajul la Sfântul Andrei să fie interzis în acest an, în contextul restricțiilor privind pelerinajele. În consecinţă, au fost întrebaţi judecătorii care i-au dat dreptate premierului.

De nervi că judecătorii nu i-au acceptat pelerinajul la Mănăstirea Peștera Sfântului Apostol Andrei, Teodosie a sfidat din nou legile României ţinând o slujbă în interiorul unei biserici din Constanţa.

Orban şi guvernul, din cauză că au interese electorale, acceptă să fie bătaia de joc a unor afacerişti penali, de rând, care câştigă bani şi de pe urma naşterii noastre, şi de pe urma căsătoriei noastre, şi de pe urma morţii noastre. Pe o hârtie, undeva, la repezeală, după Revoluţie, după dictarea lui Iliescu, s-a stabilit că BOR-ul ţine seamă numai de autoritatea Sfântului Sinod. Dar Teodosie poate să facă ce vrea el, dând socoteală numai Sfântului Sinod, numai în treburile popeşti, şi nu în respectarea legilor ţării. În Constituţia României scrie foarte clar că toţi trebuie să se supună legilor ţării. În caz că nu, este ori penal, ori criminal, chiar dacă are barbă lungă.

IPS Teodosie este un tip deştept, ca toate tools-urile PSD-ului. Sfidând nu numai legile, dar şi justiţia (magistraţii nu i-au aprobat pelerinajul), IPS-ul a convocat pochii acasă la Sf. Andrei, invocând acţiunea ca sarcină de serviciu. De asemenea, i-a îndemnat şi pe supuşii lui, pe linie bisericească (cam 10.000 câţi au fost în fiecare an) să se înghesuie şi ei, fără mască, în peşteră, pentru a ţine de urât rămăşiţelor Sfântului Andrei. Unii spun că majoritatea oaselor Sfântului au fost sustrase şi duse acasă pe la prietenii lui Teodosie, pentru ca aceştia să poată să le sărute în fiecare zi. Avem o nelămurire mare: IPS Teodosie îşi permite să zădărnicească stăvilirea pandemiei motivând că părticele din moaştele Sfântul Andrei nu pot fi lăsate singure în peşteră, de ziua Sfântului.

Dacă ne uităm pe net, există cel puţin 20 de deţinători de rămăşiţe, atestaţi, ale Sfântului Andrei, majoritatea cu mult mai de seamă decât bietul IPS Teodosie. Unul dintre deţinători (papa Pius al II lea) a recunoscut, la vremea lui, că avea doar un degeţel sau o unghie a Sfântului Andrei. Atunci este bine ca să moară o mulţime de oameni ca să nu stea singure nişte rămăşiţe care nici nu ştim de fapt în ce ţară se află?

PSD-ul, BOR-ul, Teodosie, cunosc foarte bine Articolul 16 din Constituţia României: "Nimeni nu este mai presus de lege", nici chiar Sfântul Sinod.

Dar lui Teodosie nu-i este frică de legile României, dar este clar că lui, de fapt, nu-i e frică de Dumnezeu.

Prin faptele lor din ultimele 2 luni, BOR-ul şi în mod special Teodosie şi-au trecut la activ cel puţin câteva sute de decese. Orice om normal la cap ştie şi înţelege că la toate înghesuielile mari de oameni, orchestrate de popi, utilizarea unei aceeaşi linguriţe de argint, băgată în gura a zeci de mii de drept-cretini-credincioşi, nu este un nou tratament anti-Covid, ci este un procedeu sigur de infectare şi de răspândire a molimei.

Teodosie uită că mai încolo nu se va mai certa cu Orban, ci se va uita în ochii lui Dumnezeu, ştiind că din cauza lui au murit o groază oameni, din cauza nerespectării legilor.

În numele combaterii pandemiei, guvernul a luat două feluri de măsuri:

 1. măsuri care fac mult rău tocmai celor care fac mult bine societăţii şi pe care ar fi trebuit cu disperare să-i susţinem.
  De exemplu:
  • am închis cu uşurinţă şcolile, fiindcă funcţionarea lor ar fi mărit numărul de infectaţi. Dar o ţară care nu-şi instruieşte tinerii, nu mai are nici un viitor;
  • am închis teatrele, muzeele, sălile de concert, lăsând fără pâine pe masă actorii şi artiştii, în condiţiile în care eram deja un popor care nu era consumator de cultură;
  • am scos, în prag de iarnă, din spaţiile încălzite, ţăranii care vindeau produse româneşti;
  • nu am găsit, cu inventivitate şi bună organizare, soluţii pentru ca lumea să poată să doarmă la un hotel, să mănânce la un local sau să schieze pe o pârtie de schi, fără teama de a se îmbolnăvi, ci am distrus HORECA şi turismul lăsând fără o sursă de existenţă sute de mii de lucrători.
 2. în schimb, nu am luat nicio măsură împotriva celor care fac cu adevărat foarte rău societăţii. Aceasta din două motive care nu fac cinste ţării noastre. Un motiv ştiut de toată lumea este faptul că cei care fac rău au foarte mulţi bani şi prin mituire manipulează guvernul şi politicienii. Celălalt motiv este că măsurile cu care controlam cu adevărat pandemia aduceau mari pierderi electorale guvernării. Aşa se explică că au rămas netulburate toate afacerile celor care urmăreau să câştige bani, nu să micşoreze numărul de morţi al pandemiei.
  De exemplu:
  • îndemnăm lumea, de dimineaţă până seara, să joace la păcănele sau să-şi cheltuiască banii de înmormântare în casele de pariuri ale lui Ghiţă;
  • în nopţile geroase, ademenim bătrânii şi babele, cu ceaiuri calde şi sarmale, să stea la cozi interminabile, la pupat moaşte, pentru a face pneumonie ca să mai reducem cheltuielile cu pensiile;
  • cu autobuzele luxoase ale lui Pandele, plimbăm slujitorii BOR-ului pentru a îngroşa electoratul PSD-ului.

De când IPS Teodosie a auzit la televizor că se poate modifica rugăciunea lui Iisus, referitor la "Tatăl nostru", a şi propus încă o modificare a unui îndemn al Iisus: "Daţi Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu", propunând o formă mai modernă, şi anume "Daţi lui Teodosie cele ce sunt ale lui Teodosie şi lui Daniel cele ce sunt ale lui Daniel".