De când cu partidul AUR, mulţi îşi amintesc ce a zis tata lui Bulă când a aflat că fii-sa a luat blenoragie

Puţină lume a observat că ambiţiosul Ponta, când a fost anunţat eşecul partidului PRO România, în loc să plângă nu-şi putea ascunde un râs mefistofelic. El ştia că îi reuşise cea mai mare lovitură, de maestru, dată dreptei şi progresului în România. Partidul AUR a fost creaţia a doi mari maeştri: Brucanul creştinat - Ponta (toate schimbărilor majore România au fost determinate de un Brucan creştinat) şi Sebastian Ghiţă (cel mai mare escroc pe care l-a avut PSD-ul după 1990).

Lumea încă nu a înţeles ce mare nenorocire va însemna pentru România această creaţie diabolească a PSD-ului. În numai câteva zile de la intrarea în viaţa României a hidrei negre cu geacă haurită, a reuşit să dea câteva lovituri de knock-out celor care se luptau cu pandemia şi cu situaţia dezastruoasă a economiei, a spitalelor şi a şcolilor.

Prezentăm în continuare câteva dintre efectele dezastruoase ale apariţiei scârboasei creaţii pesediste:

Acum, după alegerile parlamentare, când toată ţara îşi dorea un Parlament nedominat de PSD şi cu o majoritate parlamentară solidă şi stabilă, pentru a ne putea lupta cu problemele României, instabilitatea şi lipsa de speranţă în toată România, şi inclusiv în Parlament, este mai mare ca oricând. Toate realizările forţelor de dreapta, din ultimul an de guvernare, au fost măturate în câteva zile de această diabolică creaţie a celor doi mari borfaşi pesedişti, Ponta şi cu Ghiţă.

Uliul porumbar este mai mic decât cioara, dar este foarte rapid, are picioare puternice cu gheare lungi şi este un zburător redutabil. În înaltul cerului, venind în zbor de deasupra ciorii, se aşează pe spatele ei şi cu ghearele de la un picior îi cuprinde gâtul. Apoi cu ciocul îi scoate ochii ciorii. Deodată oarbă, în înaltul văzduhului, cioara se prăbuşeşte ca un bolovan, cu uliul agăţat deasupra ei.

Uliul porumbar de hAUR s-a aşezat pe spatele Diasporei, având drept gheare filialele înfiinţate la repezeală, înainte de alegeri, în toată Europa şi America. Apoi, cu ciocul negru al Monalisei de Botoşani, aproape minoră, şi cu dalta deschizătoare de bancomate, au scobit ochii elitei din Diaspora (medicii şi specialiştii), făcându-i să uite de PNL şi PMP, ca să voteze un partid de care nu auziseră niciodată.

De acum încolo, încă 4 ani, cu ochii scoşi ne vom uita la televizor la un Parlament în care, în locul lui Florin Iordache, un alt uliu porumbar, Rafila, va întoarce legile după bunul plac al lui Ciolacu şi al lui Valer Dorneanu.

Prin aceste alegeri parlamentare, poporul român, cu mâna lui, i-a dat drumul să zboare liber, în Casa Poporului, celui de-al cincilea uliu porumbar de AUR, pe lângă cei 4 (PSD, UDMR, trădătorii, interlopii) care găinăţau de deasupra gulerele scrobite ale aleşilor poporului.

Acum putem spune, fără tăgadă, că România nu mai are Parlament. Parlamentarii români sunt un stol de ciori (unii la figurat, unii chiar la propriu) cu ochii scoşi şi cu gâtul strâns în ghearele de diamant ale PSD-ului.

Nenorocirea este că ghearele celor 5 ulii porumbar strâng sufocant nu numai pe grumazul ciorilor din Parlament. Strânsoarea aceasta o simt şi toţi românii de rând care îşi dau seama că orice vor, orice fac şi orice speră, lucrurile vor ieşi aşa cum vor ulii porumbari.

Aşa se explică de ce românii de valoare părăsesc în continuare România iar cei care nu au curaj să facă asta nu se mai duc la vot sau fac totul în lehamite sau de mântuială.

Este evident pentru toată lumea că se nasc imediat următoarele întrebări:

Acum, de când a apărut de două zile şi partidul hAUR, foarte mulţi şi-au adus aminte de bancul cu sora lui Bulă, care când a anunţat la masa de duminică că a luat blenoragie de la profesorul de sport, tatăl lui Bulă a zis: "Asta ne mai lipsea, acum avem de toate".

După aceste alegeri, cei care au fost la vot, şi cei care nu au fost la vot, stau numai în picioare, nu le vine să se aşeze. Se comportă ca cei care fiind în pădure de conifere (fără frunze), după un copac gros, i-a apucat o diaree îngrozitoare şi nu aveau la ei nici hârtie igienică, nici batistă şi nici fular.

Breaking News: În direct la emisiunea de la Antena3, Diana Şoşoacă (fostă Mavrogheni) fiindcă a fost contrazisă i-a dat numai în ochi, până i-a spart ochelarii, profesorului Cercel, invitat şi el în aceeaşi emisiune. Acest episod cu siguranţă va şterge din memoria UE-ului vechiul clişeu România-Dăncilă, înlocuindu-l cu clişeul România-Şoşoacă.