Fără dictatură militară, România întotdeauna a fost condusă numai de colonei şi securişti

Multora, când văd epoleţi sclipicioşi şi stele aurite, le vine în gând întrebarea: Ce e verde, când merge cântă şi când stă pute? Răspuns: armata populară.

Securiştii şi coloneii au creat un mecanism perfect care să realizeze doar două obiective:

  1. protejarea hoţilor, penalilor şi a interlopilor;
  2. asigurarea bunăstării neputincioşilor, rataţilor şi a asistaţilor.

Oamenii cinstiţi, pricepuţi, specialişti, muncitori şi creatori de valori, îşi pun o mulţime de întrebări:

Din păcate este adevărat că ne pleacă tinerii medici şi din alt motiv, şi anume din lipsă de patriotism şi lipsă de obraz. Ei uită că nu au voie să-şi părăsească ţara şi bătrânii;

În lupta anti Covid, noi am avut ca obiectiv să-l dăm la o parte pe Nelu Tătaru ca să-i facem loc pesedistului Rafiluţu care şi ăsta a fost, de la naştere, numai în posturi de conducere, iar taică-su a organizat campania de vaccinare (pardon, de împuşcare) a 27 de ţărani.

Şeful campaniei de vaccinare l-am pus pe unul care dimineaţa lustruieşte puşca şi după amiaza se joacă cu stetoscopul, şi a doua zi invers. Gheorghiţă nu este nici colonel, nici medic, nu este nici cal, nici măgar (ba măgar ar fi, căci gurile rele zic că serveşte interesele marilor producători de vaccinuri cu tehnologie ARN Mesager), iar românii nu sunt nici protejaţi în faţa pericolului de moarte şi nici respectaţi.