Românii, primul popor care va dispărea curând din Europa

Demult am constatat că la televizoarele din România se spun numai tâmpenii sau lucruri neadevărate. Toţi marii jurnalişti şi analişti politici, mari şi laţi cât tot CTP-ul, niciodată nu ar spune ce trebuie spus. Nici Claudiu Pândaru şi nici CTP-ul nu au spus că până să ne desfiinţeze ca naţie Covidul, ne desfiinţăm noi, românii.

Acest procent uriaş, aproape 28%, de părăsire a României, în câţiva ani de zile va avea consecinţe dezastruoase şi va duce la dispariţia rapidă a neamului românesc şi la degradarea identităţii poporului român. Acest lucru se va întâmpla cu siguranţă deoarece acţionează sinergic două procese simultane: părăsirea ţării de către români (în general cei mai buni ca material genetic), simultan cu primirea în ţară a aşa-zişilor investitori străini, de toate naţiile (arabi, chinezi, vietnamezi, olandezi, italieni).

Să vedem, în continuare, structura populaţiei în rândul românilor care încă au mai rămas pe acasă:

Cum este posibil ca în momentul în care spitalele sunt pline ochi de români care au ignorat măsurile de luptă împotriva Covidului şi acum agonizează la ATI, autorităţile noastre să permită uneia ca Şoşoacă să strige la televizor şi în pieţe "Jos masca"?

Cum este posibil ca autorităţile noastre să permită unui neam prost să spună în gura mare despre medicii noştri eroi că sunt criminali, iar toate acţiunile de stăvilire a pandemiei sunt menite să distrugă România?

Acum, fiindcă tot vorbim despre românii care au rămas în România, să mai amintim câteva lucruri. Prima observaţie este că toţi aceştia au o trăsătură comună despre care, de mii de ani, nimeni nu ştia nimic. Această trăsătură comună nu este ceva la care aţi fi putut să vă gândiţi (de exemplu, că au 6 degete la o mână sau la un picior).

Nu, domnilor! Trăsătura comună, cu totul specifică în cazul unui vechi popor trăitor în UE, este faptul că românii nu pot, sub nicio formă, să poarte corect masca. Chiar şi românii catolici, pe care noi îi considerăm cei mai civilizaţi români, de Paştele catolic, pe care l-au sărbătorit în mod disciplinat, s-a văzut clar la televizor că aveau, 1 din 2, nasul deasupra măştii.

Fiind duminică, ieri m-am plimbat prin Centrul Vechi al Bucureştiului şi prin Cişmigiu. Aproape toată lumea, şi tineri şi bătrâni, nu purtau corect masca.

După 14 luni în care ni se arată fără oprire la televizor cum se foloseşte corect masca şi oamenii mor sufocaţi în chinuri groaznice la ATI, în pieţe, în localuri, pe străzi, vezi foarte puţini purtând corect masca. Nici chelnerii, nici poliţiştii şi nici politicienii care au obligaţia şi ar trebui să fie un exemplu, nu folosesc corect masca.

Cum poate un tânăr român să înţeleagă materia de la Bacalaureat dacă el nu a înţeles un lucru simplu care i-a fost explicat timp de 14 luni, şi anume cum să poarte masca? Probabil aşa se explică de ce sunt atât de puţini cei care mai iau Bacalaureatul.

Dar să vedem ce se întâmplă în afară, în ţările în care au ajuns românii care nu pot să poarte corect masca.

Să luăm de exemplu Anglia. Gurile rele spun că bietul Boris Johnson s-a gândit împreună cu prietenii săi, cu Parlamentul şi cu miniştrii, cum ar putea să scape Anglia de românii, bulgarii şi polonezii care nu poartă corect masca. În final au înţeles că legile din UE nu le permit să-i scoată afară din Anglia pe aceştia. Şi în acest moment s-au despărţit în fapt de UE.

Chiar dacă legătura dintre englezi, Franţa şi UE este istorică (de 1000 de ani) şi dezavantajele separării de UE sunt imense, Boris Johnson a zis "fără francezi o să mai putem noi să trăim, dar cu cei care nu vor să poarte corect masca, nu se poate trăi".

Ţările civilizate care au avut cel mai mare număr de infectaţi pe zi şi de morţi sunt, întâmplător (oare?), cele preferate de cei cu "masca jos".

În Larousse şi în toate Enciclopediile, peste câţiva ani, în dreptul cuvântului român va scrie "ultima dată au fost văzuţi în judeţul Teleorman, exemplare din subspecia AURopitec" şi alături poza Dianei Şoşoacă, desigur, fără mască.