Japonezii admit că după vaccinarea Anti-Covid am putea fi altă persoană

Daţi dracu' japonezii ăştia!

Pe vremuri, când un samurai dorea să îşi ia viaţa lui, să-şi facă seppuku, nu o făcea de capul lui, ci mai întâi cerea voie împăratului ca să facă acest lucru.

La noi, un oltean dacă nu vrea să dea banii cuveniţi taximetristului, sau Dincă se supără pe nişte fete din Caracal, ia viaţa unor oameni fără să ceară voie nimănui.

În zilele noastre, nu samuraii ci guvernul Japoniei îşi face probleme şi numai pentru faptul că un om ar putea fi afectat dacă primeşte în trupul lui puţin sânge de la o persoană vaccinată anti-Covid.

Astfel, guvernul japonez a luat o decizie unică în lume, şi cu nişte consecinţe uriaşe, numai şi numai pentru faptul că nu este corect ca unii oameni să fie afectaţi de preluarea de sânge posibil modificat. Astfel, guvernul japonez a luat decizia ca cei vaccinaţi anti-Covid să nu mai poată dona sânge.

Această decizie surprinzătoare şi cu consecinţe grave este adevărat că este una temporară. La această decizie se va reveni în caz că studii foarte serioase vor dovedi că sângele unui vaccinat anti-Covid nu este modificat.

De ce spunem că această decizie va avea efecte uriaşe, greu de măsurat? Prima consecinţă este faptul că acum Japonia se confruntă cu o mare penurie de sânge în spitale. În urma acestei decizii, deficitul de sânge în spitale se va agrava şi mai mult. A doua consecinţă, cu efecte greu de estimat, este faptul că oprirea unei pandemii prin procedeul vaccinării nu funcţionează decât în condiţiile în care, obligatoriu, este vaccinată măcar 70% din populaţie.

Marele obstacol în calea opririi pandemiei, prin vaccinare, sunt anti-vacciniştii. Anti-vacciniştii în toată lumea sunt foarte numeroşi. Foarte multe persoane se tem foarte tare de efectele secundare ale vaccinării anti-Covid.

Încă înainte de apariţia lui Covid-19, un număr foarte mare de persoane erau afectate de anxietăţi, ori de depresie, fără să povestească sau să recunoască acest lucru. Aceasta din cauza poluării, din cauza nesiguranţei locului de muncă, din cauza stresului, din cauza consumului mare de conservanţi şi de E-uri din alimente.

În aceste condiţii sunt foarte multe persoane care se tem că din caza vaccinului vor suferi ori modificări somatice, morfologice (coadă, coarne şi alte prostii), ori modificări la nivelul psihicului (modificări ale personalităţii, ale EU-lui cognitiv).

Este limpede, deci, că hotărârea guvernului japonez va îngroşa şi mai tare rândurile anti-vacciniştilor. Guvernul Japoniei, care nu este condus de Dăncilă şi Ciolacu, ştie foarte bine că decizia lor poate avea consecinţe catastrofale.

Tocmai am explicat că mecanismul vaccinării opreşte pandemia cu o singură condiţie, şi anume trebuie vaccinată cel puţin 70% din populaţie. Altfel, virusul găseşte persoane-gazdă unde se poate replica şi nu dispare.

Dacă anti-vacciniştii sau nepăsătorii ignoranţi vor însuma mai mult de 30%, de exemplu 35%, ceilalţi 65% care s-au vaccinat, vor trăi restul vieţii împreună cu Covidul, privaţi de o viaţă normală.

Cei care s-au vaccinat vor mai avea un coşmar în plus, şi anume că poate în urma vaccinării ei nu mai sunt aceeaşi persoană, deşi îi cheamă la fel şi au acelaşi cont pe Facebook.

Deşi există pericolul ca această decizie a japonezilor să zădărnicească oprirea pandemiei, mărind în schimb frica oamenilor de efectele secundare, cu toate acestea guvernul japonez a luat această hotărâre. De ce?

Este foarte interesant şi faptul că deşi există două clase total distincte de vaccinuri, şi anume vaccinurile de tipul ARN-mesager sau vaccinurile care au în compoziţie fragmente de material genetic viral, în decizia lor, japonezii nu precizează deloc care tip de vaccin ar putea provoca modificarea sângelui. Probabil că din cauză că referirea explicită a unui nume de firmă producătoare de vaccin, în această bănuială, ar afecta serios volumul de vânzări ale firmei, expunând pe japonezi la posibilitatea de a plăti daune imense din cauza afectării imaginii acelei firme.

Bănuiala noastră, ca nespecialişti, este că japonezii îşi fac griji cu posibilitatea ca sângele donatorului să fie modificat în cazul celui vaccinat cu tehnologia ARN-mesager.

Firma Pfizer ne tot pune sub ochi următoarele două informaţii din manualul de genetică: "ARN-ul mesager reprezintă un set de instrucțiuni pe care o celulă le folosește pentru a sintetiza proteine. După folosire se descompune complet și nu afectează celulele noastre." "După ce informația ARN-ului mesager a fost tradusă, acesta va fi descompus în părțile sale componente, pe care corpul nostru le reciclează pentru a sintetiza ARN nou. Astfel, informația genetică purtată de ARN-ul mesager dispare din celulă, în urma sa rămânând doar proteina nou creată."

Dar unii antivaccinişti zic: "Dar pe Pfizer poţi să-l crezi?". Şi iată acum că şi japonezii încep şi ei să se teamă.