1. Partida de sex

În viaţa ei, o femeie îşi dedică şi îşi rezervă cam 80% la sută din timp şi din activitate pentru a fi pregătită în caz că apare o posibilă partidă de sex. De aceea, probabil, în reclama de la aparatul de epilat IPL al firmei Philips, în timp ce imaginea arată o femeie frumoasă şi tânără epilându-se în zona inghinală, o voce o îndeamnă "Fii pregătită în fiecare moment".

Dar vocea nu ne spune de ce trebuie ca femeia să fie "pregătită în fiecare moment". Ne lasă pe noi să ne gândim. Brandul Philips, care a produs reclama, a apelat la un procedeu care întotdeauna are succesul comercial maxim. Firma Philips le-a sugerat, dar extrem de explicit, femeilor că dacă folosesc acest aparat de epilat au şanse mai mari să-şi atingă unul dintre principalele obiective din viaţa unei femei.

Dacă stăm să ne gândim, o femeie normală, feminină şi obişnuită alocă un procent foarte mare din timpul şi activităţile ei pentru a-şi mări şansa de a beneficia de o posibilă partidă de sex. Afirmaţia pare foarte ciudată, iar multe femei ne vor înjura temeinic. Ne vor face pe noi, autorii pamfletului, misogini şi bolnavi la cap.

Dar să înşirăm câteva dintre comportamentele şi activităţile care compun viaţa sexului frumos:

De asemenea, şi autorul celor scrise aici este conştient că a pierdut orice posibilitate de partidă de sex cu femeile care au citit acest pamflet.

2. Pământul României trebuie eliberat urgent! Cei care nu mor de la Covid, trebuie să emigreze

În lume, şi mai ales în Europa, avem multe exemple de popoare vechi, civilizate şi inteligente care nu au spaţiu vital. Aceste popoare cu ţara lor ocupă un spaţiu mic, în general la nord, în frig şi întuneric, sau la soare arzător, în poala duşmanilor de moarte. Exemplu: Israelul, Norvegia, Suedia, Danemarca, Germania, Ungaria (care consideră că Ardealul face parte din spaţiul lor neapărat vital), Olanda (care la 2 metri sub nivelul mării, în întuneric, şi în frig produc lalele, flori, seminţe şi răsaduri pentru toată planeta).

Românii ocupă un teritoriu, pe Paralela 45, de-o frumuseţe şi o bogăţie extraordinară. Românii, având nesfârşite câmpii mănoase, cultivate cu bălării şi ambrozie, importă deja din Olanda seminţele pe care le spargem în faţa blocului, la teatru sau la concert, şi mai apoi le scuipăm pe jos pentru ca şi la noi covorul de coji pe care călcăm să fie regenerabil. De asemenea, oltenii acum fac mâncarea de praz cu praz importat tot din Olanda şi în loc de corcoduşe, din corcoduşul vecinului, pun, lângă praz, măsline din Grecia.

La TV, mulţi vorbitori atrag atenţia că cetăţeni aparţinând ţărilor de mai sus, cumpără masiv suprafeţe mari de pământ în România, indirect, prin intermediul asocierii într-o firmă. Se vorbeşte că 80% din suprafaţa României este vândută.

Probabil s-a hotărât undeva, în sfere înalte, că românii trebuie să elibereze urgent pământul României. Românii deştepţi trebuie neapărat să emigreze şi să lucreze şi ei la firmele deştepţilor planetei. Proştii trebuie să moară de Covid, iar oamenii cinstiţi şi muncitori, care nu fură de la patron, vor munci de dimineaţa până noaptea în firmele din România ale noilor patroni străini.