1. Guvernarea, 90% pesedistă, 10% udemeristă şi cu premier puşcaş pesedist, vopsit în culori peneliste, în faţa unor 3 mari provocări

Pentru a face faţă sosirii apropiate a valului 5, noul guvern trebuie să găsească rapid rezolvări pentru 3 probleme cu care se confruntă România:

  1. Obligativitatea ca la sosirea valului 5 toţi românii trebuie să aibă mâinile foarte curate. Această problemă, aparent simplă, este foarte dificilă având în vedere că este binecunoscut că în ultimii 2000 de ani casele românilor nu sunt dotate cu bideuri. Mai mult chiar, au WC-ul afară, după casă, după căpiţa de strujeni. În urma unui studiu comandat de domnul Rafila, încă din a doua zi de ministeriat, s-a stabilit cu certitudine că 1 din 2 români au fecale sub unghii. Pentru a face faţă acestei situaţii, domnul Rafila, consultându-se cu domnul Ciolacu şi Vasile Dâncu, a şi contractat deja achiziţionarea din fonduri nerambursabile de la UE a 120 milioane de detectoare de fecale sub unghii, portabile, marca Hartmann.
  2. UE-ul, cu obstinare se amestecă în treburile interne ale unui stat suveran (România), obligându-ne să testăm, cu teste rapide de salivă, elevii din şcoli. Întrucât minţile cele mai sclipitoare de la PSD sau din rândurile militarilor, nu au reuşit să aşeze corect în punguliţe cele 4 componente ale unui kit de test antigen rapid (pe bază de salivă), domnul ministru Rafila a fost obligat să achiziţioneze din Japonia 10.000 de roboţi specializaţi în asamblarea componentelor şi aşezarea lor în punguţa testului rapid.
  3. Deoarece majoritatea votanţilor PSD sunt cu handicapuri şi dizabilităţi şi atunci bineînţeles sunt şi anti-vaccinişti, domnul Ciolacu, de urgenţă, i-a convocat în sediul din şoseaua Kiseleff pe toţi interlopii, vechi colaboratori ai PSD-ului şi foarte specializaţi în falsificarea şi fabricarea ireproşabilă de certificate verzi, mai originale decât cele originale. Domnul Ciolacu, pe linie de partid, le-a ordonat să execute noaptea, ca hoţii, 1.700.000 de certificate verzi, câte unul pentru fiecare anti-vaccinist, pentru ca toţi aceştia să nu aibă afectat dreptul la muncă, atât de garantat de Constituţie.

Acum, românii, nişte biete marionete care se mişcă dezordonat, traşi de sforile invizibile ale căror capete sunt în mâna nepoţilor lui Attila, îşi numără banii cu greu agonisiţi pentru cumpărăturile de Sărbători. Mai apoi, după Sărbători şi după morţii de la Revoluţie, după morţii de la Mineriade, după morţii de la Colectiv, după morţii de la barbecue-urile din spitale, românii se pregătesc, să numere morţii de la coaliţia pesedisto-pesedistă-udemeristă.

2. Pământul României trebuie eliberat urgent! Cei care nu mor de la Covid, trebuie să emigreze

În lume, şi mai ales în Europa, avem multe exemple de popoare vechi, civilizate şi inteligente care nu au spaţiu vital. Aceste popoare cu ţara lor ocupă un spaţiu mic, în general la nord, în frig şi întuneric, sau la soare arzător, în poala duşmanilor de moarte. Exemplu: Israelul, Norvegia, Suedia, Danemarca, Germania, Ungaria (care consideră că Ardealul face parte din spaţiul lor neapărat vital), Olanda (care la 2 metri sub nivelul mării, în întuneric, şi în frig produc lalele, flori, seminţe şi răsaduri pentru toată planeta).

Românii ocupă un teritoriu, pe Paralela 45, de-o frumuseţe şi o bogăţie extraordinară. Românii, având nesfârşite câmpii mănoase, cultivate cu bălării şi ambrozie, importă deja din Olanda seminţele pe care le spargem în faţa blocului, la teatru sau la concert, şi mai apoi le scuipăm pe jos pentru ca şi la noi covorul de coji pe care călcăm să fie regenerabil. De asemenea, oltenii acum fac mâncarea de praz cu praz importat tot din Olanda şi în loc de corcoduşe, din corcoduşul vecinului, pun, lângă praz, măsline din Grecia.

La TV, mulţi vorbitori atrag atenţia că cetăţeni aparţinând ţărilor de mai sus, cumpără masiv suprafeţe mari de pământ în România, indirect, prin intermediul asocierii într-o firmă. Se vorbeşte că 80% din suprafaţa României este vândută.

Probabil s-a hotărât undeva, în sfere înalte, că românii trebuie să elibereze urgent pământul României. Românii deştepţi trebuie neapărat să emigreze şi să lucreze şi ei la firmele deştepţilor planetei. Proştii trebuie să moară de Covid, iar oamenii cinstiţi şi muncitori, care nu fură de la patron, vor munci de dimineaţa până noaptea în firmele din România ale noilor patroni străini.