1. Taxele plătite de oamenii care muncesc, banii de la UE, împrumuturile, toate se duc pe întreţinerea electoratului PSD, securiştilor, interlopilor

Marx şi-a dat cu părerea că patronul capitalist îl exploatează pe muncitor în timp ce acesta dă mesaje pe WatsApp. Muncitorii, enervaţi, au scos AKM-ul din sân şi au anunţat: pornim Revoluţia din Octombrie, şi i-au împuşcat pe Romanovi, pe nobili şi pe patroni. Asta acum peste 100 de ani. Acum, Romanovilor le ţin locul Iliescu, Ciolacu, Dăncilă. Nobililor le ţin locul Adrian Năstase, Ţiriac, Dragnea. Patronilor le ţine locul fata lui Băsescu, fata lui Cercel, Puiu Popoviciu şi Dan Voiculescu şi alţi proprietari de firme de videochat, de security şi de masaj erotic.

Dar nu asta e grav. Grav este că cei care muncesc şi care sunt creatori de valori ştiu bine că munca lor va fi folosită pentru umplerea bugetului cu care vor fi plătite salariile electoratului PSD, adică bugetarii, salariile ofiţerilor sub acoperire şi interlopii.

Acum 100 de ani, pe muncitor îl exploatau câţiva din familia Romanov şi câţiva prinţi şi conţi. Acum, munca câtorva muncitori harnici şi creatori, care încă nu au plecat din ţară, o fură milioane şi milioane de asistaţi, votanţi PSD, bugetari, securişti şi interlopi.

Niciodată nu se vor înlocui conductele ruginite şi sparte ale cartierelor de blocuri, pentru că de fiecare dată când sosesc nenumăraţi saci cu bani de la UE, sau de la creşterea datoriei publice, toţi, până la ultimul leu, vor fi folosiţi pentru îndestularea viermilor de gălbează care sunt: mărirea punctului de pensie, mărirea salariului minim, aparatul hipertrofiat al bugetarilor, pensiile speciale, indemnizaţiile de revoluţionar, clientela partidelor şi altele.

2. De ce de 50 de ani municipalităţile nu direcţionează deloc bani pentru întreţinerea în perfectă stare de funcţionare a apei calde şi a căldurii în blocuri?

Locuitorii din blocurile din România oricum au fost aduşi aici cu forţa de către simulacrul de industrializare al Coanei Leana. Când au primit de la partid, gratis, repartiţia în respectivul apartament, noii locatari nici nu au prea luat în seamă caloriferele pentru că oricum ei erau obişnuiţi să doarmă în cojoacele de oaie aduse de la stâna sau cătunul lor neelectrificat. Cât despre apa caldă, au fost cazuri de noi locatari care au observat de abia după 3 luni de locuit la bloc că la baie dacă dai de rozeta din stânga vine apă caldă. Aceştia nu se spălau la fund şi obişnuiau să se spele în copaie (cada, fiind foarte albă, era greu de ţinut curată). Deci, oricum nu puneau mare preţ pe acest element major de confort (apa caldă la robinet) oferit locatarilor.

Unii povestesc că au primit apartament la bloc şi mulţi minoritari, mari iubitori de PSD şi de cai furaţi, care erau atât de iubitori încât au hotărât să stea calul în sufragerie, cu apă caldă şi calorifer, iar culegătorii de obiecte de fier vechi şi nou să locuiască în căruţă, la poalele blocului.

Deoarece în ultimii 50 de ani nici un locatar de la bloc nu a solicitat să fie întreţinute în stare perfectă conductele de apă caldă şi agent termic, toţi banii disponibili au fost utilizaţi pentru mărirea pensiilor speciale, pentru creşterea salariului minim, pentru creşterea punctului de pensie şi pentru creşterea salariilor bugetarilor.

În Germania, dacă apare o defecţiune la conductele care alimentează un bloc cu apă caldă şi agent termic, municipalitatea alocă bani mai întâi şi mai întâi pentru repararea conductelor şi mai apoi pentru mărirea avantajelor băneşti ale alegătorilor din partidul doamnei Merkel. Şi aceasta pentru simplul motiv că un bavarez nu poate să iasă din casă dacă apa caldă este oprită şi nu a putut să facă duş sau să se spele la fund.

Pentru toţi este extrem de clar că niciodată în România, iarna, nu va înceta scurgerea agentului termic fierbinte, în pământul îngheţat, venind leşinat de la CET-uri. Şi culmea culmilor, această apă fierbinte este plătită tot de cei care dârdâie de frig în apartamente şi se spală cu apă picurată din ibricul ţinut de nevastă, din păcate nu îmbrăcată în furou, ci înfăşurată în 4 halate.