1. Cele două examene la care românii vor rămâne mereu corijenţi

Au dispărut regele Mihai şi două partide (ţărăniştii - Coposu, Ion Raţiu, şi liberalii - familia Brătienilor) şi în locul lor au apărut trei noi partide (vacciniştii, antivacciniştii şi partidul hAUR). Românii au ajuns în situaţia în care niciodată nu vor putea promova două examene obligatorii ca să poţi să fii în rând cu cei din UE:

  1. obligativitatea prezentării certificatului verde la angajare;
  2. asistarea de către PSD a electoratului său, la un nivel satisfăcător, astfel încât să fie înlăturat pericolul revoltelor.

Să explicăm imposibilitatea prezentării certificatului verde la angajare. Numărul mare de nevaccinaţi din România nu se datorează deficienţei de comunicare sau că nu am ştiut să explicăm beneficiile şi necesitatea vaccinării. Numărul mare de nevaccinaţi nu se datorează propagandei neobosite şi disperate a antivacciniştilor. Cei care nu s-au vaccinat până la ora actuală chiar nu se pot vaccina, şi aceasta din două motive:

Nu sunt puţini cei care, a doua zi după ce s-au vaccinat, forţaţi de către cineva, s-au dus la centrul de vaccinare şi au rugat asistenta să scoată vaccinul din ei.

Din cauza numărului mare de nevaccinaţi nu o să putem niciodată să impunem prezentarea certificatului verde la angajare.

Să explicăm imposibilitatea asistării de către PSD a electoratului său la un nivel satisfăcător.

Până acum PSD-ul a tot mărit plăcerea electoratului său apelând la aceleaşi două jucării erotice erectile: mărirea punctului de pensie şi mărirea salariului minim. Acestea nu mai pot fi mărite şi mai tare pentru că ar exista riscul să plesnească, provocând sângerări în rândul votanţilor.

Nu putem mări veniturile populaţiei pentru a compensa creşterile de preţuri. Pentru a mări veniturile populaţiei există doar câteva procedee, şi anume:

Românii încearcă să ia corijenţa la aceste două examene de pe vremea războiului dintre Decebal şi Traian, şi nu au reuşit nici până astăzi, în vremea războiului dintre vaccinişti şi antivaccinişti, sau dintre Putin şi Biden (care deja se ştie că va fi câştigat de chinezuţul Xi Jinping).

2. Taxele plătite de oamenii care muncesc, banii de la UE, împrumuturile, toate se duc pe întreţinerea electoratului PSD, securiştilor, interlopilor

Marx şi-a dat cu părerea că patronul capitalist îl exploatează pe muncitor în timp ce acesta dă mesaje pe WatsApp. Muncitorii, enervaţi, au scos AKM-ul din sân şi au anunţat: pornim Revoluţia din Octombrie, şi i-au împuşcat pe Romanovi, pe nobili şi pe patroni. Asta acum peste 100 de ani. Acum, Romanovilor le ţin locul Iliescu, Ciolacu, Dăncilă. Nobililor le ţin locul Adrian Năstase, Ţiriac, Dragnea. Patronilor le ţine locul fata lui Băsescu, fata lui Cercel, Puiu Popoviciu şi Dan Voiculescu şi alţi proprietari de firme de videochat, de security şi de masaj erotic.

Dar nu asta e grav. Grav este că cei care muncesc şi care sunt creatori de valori ştiu bine că munca lor va fi folosită pentru umplerea bugetului cu care vor fi plătite salariile electoratului PSD, adică bugetarii, salariile ofiţerilor sub acoperire şi interlopii.

Acum 100 de ani, pe muncitor îl exploatau câţiva din familia Romanov şi câţiva prinţi şi conţi. Acum, munca câtorva muncitori harnici şi creatori, care încă nu au plecat din ţară, o fură milioane şi milioane de asistaţi, votanţi PSD, bugetari, securişti şi interlopi.

Niciodată nu se vor înlocui conductele ruginite şi sparte ale cartierelor de blocuri, pentru că de fiecare dată când sosesc nenumăraţi saci cu bani de la UE, sau de la creşterea datoriei publice, toţi, până la ultimul leu, vor fi folosiţi pentru îndestularea viermilor de gălbează care sunt: mărirea punctului de pensie, mărirea salariului minim, aparatul hipertrofiat al bugetarilor, pensiile speciale, indemnizaţiile de revoluţionar, clientela partidelor şi altele.

3. De ce de 50 de ani municipalităţile nu direcţionează deloc bani pentru întreţinerea în perfectă stare de funcţionare a apei calde şi a căldurii în blocuri?

Locuitorii din blocurile din România oricum au fost aduşi aici cu forţa de către simulacrul de industrializare al Coanei Leana. Când au primit de la partid, gratis, repartiţia în respectivul apartament, noii locatari nici nu au prea luat în seamă caloriferele pentru că oricum ei erau obişnuiţi să doarmă în cojoacele de oaie aduse de la stâna sau cătunul lor neelectrificat. Cât despre apa caldă, au fost cazuri de noi locatari care au observat de abia după 3 luni de locuit la bloc că la baie dacă dai de rozeta din stânga vine apă caldă. Aceştia nu se spălau la fund şi obişnuiau să se spele în copaie (cada, fiind foarte albă, era greu de ţinut curată). Deci, oricum nu puneau mare preţ pe acest element major de confort (apa caldă la robinet) oferit locatarilor.

Unii povestesc că au primit apartament la bloc şi mulţi minoritari, mari iubitori de PSD şi de cai furaţi, care erau atât de iubitori încât au hotărât să stea calul în sufragerie, cu apă caldă şi calorifer, iar culegătorii de obiecte de fier vechi şi nou să locuiască în căruţă, la poalele blocului.

Deoarece în ultimii 50 de ani nici un locatar de la bloc nu a solicitat să fie întreţinute în stare perfectă conductele de apă caldă şi agent termic, toţi banii disponibili au fost utilizaţi pentru mărirea pensiilor speciale, pentru creşterea salariului minim, pentru creşterea punctului de pensie şi pentru creşterea salariilor bugetarilor.

În Germania, dacă apare o defecţiune la conductele care alimentează un bloc cu apă caldă şi agent termic, municipalitatea alocă bani mai întâi şi mai întâi pentru repararea conductelor şi mai apoi pentru mărirea avantajelor băneşti ale alegătorilor din partidul doamnei Merkel. Şi aceasta pentru simplul motiv că un bavarez nu poate să iasă din casă dacă apa caldă este oprită şi nu a putut să facă duş sau să se spele la fund.

Pentru toţi este extrem de clar că niciodată în România, iarna, nu va înceta scurgerea agentului termic fierbinte, în pământul îngheţat, venind leşinat de la CET-uri. Şi culmea culmilor, această apă fierbinte este plătită tot de cei care dârdâie de frig în apartamente şi se spală cu apă picurată din ibricul ţinut de nevastă, din păcate nu îmbrăcată în furou, ci înfăşurată în 4 halate.