Se întâmplă numai la români

Ciocnire frontală între două trenuri şi fără nicio victimă. Explicaţia: trenurile mergeau cu 10km/oră fiecare, ori ambele trenuri mergeau în acelaşi sens.

Când toţi pleacă din România, există cineva care a venit în România (turcoaica Zeynep). Explicaţia: fiindcă era fugărită de Erdogan.

Centrele de colectare a fierului vechi, ale Gabrielei Firea, reciclează numai materiale nou-nouţe fabricate în companiile municipalităţii, neapărat după 2018 (capace de canal, jumătăţi de stâlp de iluminat, jumătăţi de bănci nou-nouţe de la marginile parcului Herăstrău). Explicaţia: centrele de recuperare şi colectare fier vechi nu achiziţionează materiale second-hand.

Pentru că PSD-ul nu a câştigat preşedinţia ţării, preşedinta PSD, totodată şi premierul României, candidată la preşedinţia ţării, la câteva ore după publicarea rezultatelor alegerilor a fost demisă din toate funcţiile şi apoi a fost lapidată (batjocorită) pe toate posturile TV de către toţi păpuşarii penali care o forţaseră să candideze, după care, aşa batjocorită, a fost dată şi pe mâna ANAF-ului, în aceeaşi zi, pentru numărarea nu a ouălelor ci a broşelor. Explicaţia: aşa se întâmplă când ţara este pe mâna clanurilor mafiote, clanuri care sunt, de 30 de ani, şi legiuitori, şi scenarişti, şi regizori şi actori.

Absolut toţi conducătorii şi guvernanţii români înainte de alegeri promit măriri de salarii, după alegeri măresc accizele şi preţurile, iar mai apoi tot ei ne demonstrează ştiinţific că promisiunile lor, din luna trecută, sunt nesustenabile. Explicaţia: şi ei, şi noi ştim că dacă îi votăm mereu, hoţii ne vor da bani şi ne vor ţine acasă ca pe o nevastă de ofiţer (2 milioane de români mor fără să fi cunoscut nici măcar o zi mersul la serviciu, mult mai mulţi decât femei care au murit fără să fi cunoscut vreodată un bărbat, adică virgine)

Celui mai vechi parc din Bucureşti (parcul Ioanid) să i se dea numele tatălui unui PSD-ist şmecher, Mădălin Voicu prietenul nomenclaturiştilor şi minoritarilor (Serghei Mizil) favorizaţi de comunism. Explicaţia: Aceeaşi explicaţie ca şi pentru faptul că, cât mai curând, sperăm, parcul Cişmigiu se va numi Parcul Ion Iliescu.

În timpul comunismului românii cu carnet PCR, în suflet şi-n simţiri erau capitalişti (70% visau la capitalism), iar acum, în capitalism, aceeaşi români cu carnet PSD, în suflet şi-n simţiri şi-n cheful de muncă, sunt comunişti (61% dintre români, conform unui sondaj CSOP). Explicaţia: Întotdeauna la români, "Afară-i vopsit gardul, şi înăuntru-i leopardul".