România, locul întâi în lume la videochat

Olguţa Vasilescu ne spune părerea ei că videochatul este prostituţie. Legal, videochatul nu este prostituţie, etic, moral videochatul este prostituţie. La toate lucrurile rele România ocupă locul întâi. Bineînţeles că și la acest capitol(prostituția), România este tot pe locul întâi în lume. Care ar fi explicația? În toate analizele de pe internet se spune că motivul ar fi că avem internet rapid și că româncele sunt frumoase. Noi suntem de părere că motivele sunt mult mai profunde și mai serioase și ele au legătură cu structura etică și cu randamentul economic al poporului român. Prezentăm în continuare motivele pentru care am obținut locul întâi și la videochat (asta ne mai lipsea)

1. Lipsa oamenilor întreprinzători, cu idei și creatori. Românii nu sunt capabili să creeze afaceri, întreprinderi unde să se producă valoare adăugată. Aceste întreprinderi ar fi oferit locuri de muncă în România și fetelor frumoase și tinerilor calificați astfel încât aceștia să nu mai părăsească țara.

2. Poporul român este un popor misogin. Femeile sunt discriminate și în general se consideră că ele trebuie folosite ca babysitter, menajere, la cratiță sau pentru plăcerile bărbaților. Multe femei care sunt mai eficiente, mai pregătite, mai capabile decât mulți alți bărbați nici nu sunt luate în seamă de către angajatori.

3. Lipsa unor reguli de morală în educația tinerilor (scopul scuză mijloacele). Herodot scria cu 460 de ani î.e.n. despre daci și geți că își vindeau copiii străinilor pentru bani și își vindeau fetele pe bani ca soții (căsătoria era de fapt vânzarea propriei fete unui bărbat care voia să o cumpere ca soție). Din păcate, și în zilele noastre se practică vânzarea de copii sau de femei de către capul familiei. Poate de aceea multe tinere, neavând nici frică de Dumnezeu și nici frică de părerea oamenilor, aleg acest mod de a câștiga bani.

4. Lipsa unor calificări înalte sau a unor studii. Puținii români care au fost capabili să desfășoare activități de înaltă calificare au părăsit demult România. Munca nu era privită cu ochi buni de traci iar trândăvia trecea drept cea mai mare cinste, afirmă Herodot. Astfel, multe dintre tinerele noastre aleg să câștige, dacă se poate, cât mai mulți bani fără să fie bune de nimic.

5. Lipsa de preocupare a statului român ca de valorile adăugate create prin exploatarea româncelor frumoase măcar să beneficieze statul român. Avem un număr imens de mare de mari studiouri de videochat (5000 de studiouri). În mod sigur, aceste studiouri au fost finanțate și dotate de afaceriști din afara României. În aceste studiouri lucrează, se pare, 300.000 de tinere. Statul român nu a dorit să reglementeze activitatea de videochat. În acest mod cea mai mare parte din câștigurile uriașe pleacă în afara țării. Deci putem să zicem liniștiți că și fetițele noastre cuminți, drăguțe și sexi lucrează tot la multinaționale. De astă dată însă este vorba de o uninațională și anume S.U.A..