Ocupaţiile românilor când nu răscolesc ţărâna şi rahaţii de câine cu gipanul, în drum spre mall

Se crează impresia că se doreşte ca românilor să le rămână doar posibilitatea de a lucra fie pentru străini, fie pentru şmecheri (puterea, securiştii sau interlopii), sau să dispară lăsând pământul României unor venetici. Astfel, în curând vom avea doar câteva categorii de români:

Românii sunt determinaţi să plece din ţară în multe moduri. De exemplu:

  1. dezinteresul pentru crearea unei infrastructuri de autostrăzi;
  2. dezinteresul pentru crearea unui cadru legislativ care să permită întreprinzătorilor români să înfiinţeze în România întreprinderi cu capital românesc, pentru ca românii să poată lucra la ei acasă;
  3. lipsa unor instituţii care să stopeze mai eficient corupţia şi ingerinţa politicului în economie;
  4. lipsa de predictibilitate a legislaţiei care afectează posibilitatea de funcţionare şi dezvoltare a întreprinderilor cu capital românesc.

Românii sunt în pregătire pentru ultimul drum prin metode directe, indirecte sau extrem de ingenioase, dar toate criminale:

  1. lipsa unor măsuri eficiente pentru stimularea natalităţii (în opoziţie cu politica natalităţii la unguri);
  2. lipsa măsurilor pentru controlul poluării;
  3. depozitarea în România a deşeurilor toxice sau radioactive, în urma încasării de şpăgi;
  4. consumul de alimente cu foarte multe E-uri, pesticide sau modificate genetic;
  5. asistenţa medicală în România, cel mai eficient procedeu de rărire a românilor de pe faţa pământului patriei;
  6. consolidarea clădirilor cu bulină prin zugrăveli antiseismice.

La Crăciunul din 2030, la canalul de televiziune Taraf, Narcisa Suciu, invitată din Finlanda, şi Ștefan Hrușcă, invitat din Canada, ne vor interpreta vechi colinde românesti. Mai apoi, în partea a doua, Serghei Mizil ne va prezenta, tot în limba română, metode de albire a dinţilor şi scoterea tatuajelor, fără dureri. În final, la buletinul de ştiri, Denise Rifai ne va anunţa că, în urma ultimului control medical, starea de sănătate a lui Ion Iliescu este excelentă. Mai apoi, pe acelaşi post de televiziune va apărea Codruţa Kovesi, venită personal de la Bruxelles, ca să ne dea vestea cea bună că dosarul cu infracţiuni contra umanităţii, al lui Ilici, a fost, în sfârşit, după 40 de ani, prescris.